Sokerointi

Sokerointi on turvallinen ja vahaa hellävaraisempi karvanpoistomenetelmä. Karva poistetaan kasvusuuntaan, jolloin vältetään karvan katkeilua, eikä sokeri tartu elävään ihosolukkoon, joten sokerointi on hellävarainen ja turvallinen karvanpoistomenelmä myös intiimialueelle. Sokeritahnaa käytetään ihonlämpöisenä, jolloin se ei myöskään polta ihoa. Sokeritahna on valmistettu 100% luonnon ainesosista, eikä sen valmistuksessa ole käytetty eläinkokeita. Käytämme sokeroinnissa Alexandria Professional® vartalosokereita.

Karva poistetaan kokonaan karvatupista, jolloin se pysyy poissa sen normaalin kasvukaaren verran. Tämä on yksilöllistä, mutta yleinen sokerointiväli on noin 4-6viikkoa.

Sokeroinnilla saadaan karvan lisäksi poistettua myös kuollut ihosolukko, vaatteista tarttuneet väriaineet ja kemikaalit, jolloin ihosta tulee kirkkaampi ja terveemmän näköinen. Myös tatuoinnit kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko. Säännöllisesti tehtynä sokerointi heikentää ja hidastaa karvankasvua. Lopputuloksena silkinpehmeä ja karvaton iho, ilman jatkuvaa sheivaamista!

Sokerointiin tullessa karvan on hyvä olla noin 5mm pituista. Sokerilla saadaan poistettu myös 1mm pituista karvaa, mutta varsinkin ensimmäisessä sokeroinnissa karvan on hyvä olla pidempää, jotta saadaan sokerille ihanteellinen tarttuma pinta-ala karvaan. Sheivaamista on siis hyvä välttää parikin viikkoa ennen sokerointiin tuloa.

Sokeroinnin jälkeen ensimmäinen vuorokausi tulisi välttää saunomista, hikoilua ja solariumia. Kasvojen sokeroinnissa myös meikkaamista tulisi välttää samana päivänä ja kainaloiden sokeroinnissa deodoranttia. Sokeroinnin jälkeen muistathan kuoria ja kosteuttaa ihoasi säännöllisesti estääksesi sisäänkasvavia karvoja. Voit myös ostaa meiltä kotiin kuorintahanskoja, joilla ihon kuorinta sujuu helposti ja nopeasti!

Sokeroinnilla saadaan poistettua karvaa lähes mistä vain, sääret, reidet, käsivarret, kainalot, bikiniraja, intiimialue, kasvot jne. Sokerointi sopii sekä miehille, että naisille!

Brasilialainen sokerointi

Brasilialaisessa sokeroinnissa poistetaan karvoitus genitaalialueelta. Peseydythän ennen sokerointiin tuloa, hoitolan wcstä löytyy myös käsisuihku peseytymistä varten. Kuukautiset eivät ole este brasialaiselle sokeroinnille, kunhan käytät tampoonia. Brasialaista sokerointia teemme vain naisille.