Ripset ja kulmat

Yumilashes

YumiLashes on ripsien kestotaivutus, joka saa ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa ja irto-osia!

YumiLashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsien kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YumiLashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

YumiLashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. YumiLashes - käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. YumiLashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Käsittely voidaan uusia kun kaikki ripset ovat uusiutuneet.

Ennen taivutusta: Tulethan hoitoon mielellään ilman silmämeikkiä. Piilolinssit on poistettava ennen hoitoa. Kestotaivutusta ei suositella raskaana oleville, johtuen siitä että kehon hormonitasojen muuttuessa emme voi taata taivutuksen lopputulosta.

Taivutuksen jälkeen: Taivutuksen jälkeen tulisi 1-2 vuorokautta välttää mm. ripsien kastelemista, saunomista ja ripsiväriä. Tämän jälkeen voit pestä ripsiä täysin normaalisti ja käyttää tarvittaessa ripsiväriä.
Taivutuksen jälkeen suositellaan käyttämään YumiLashesin keratiinimaskaraa kotihoitotuotteena. Maskara on väritön ja kosteuttaa ja ravitsee ripsiä. Voit ostaa maskaraa Nm Beautylta hintaa 37 euroa.

YumiLashes hoito sisältää ripsien kestotaivutuksen, kestovärjäyksen ja keratiinihoidon kosteuttamaan ja ravitsemaan ripsiä sekä silmänympärysihoa!

YumiBrows

YumiBrows kulmakarvojen laminointi on uusi menetelmä, jossa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Käsittely kestää 4-6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on kivuton tapa kaunistaa ja korostaa omia luonnollisia kulmakarvojaan vaihtoehtona kestopigmennoinnille ja microbladingille.

Menetelmä ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.
Kyse ei ole pelkästään muotoilusta ja värjäyksestä, vaan YumiBrows on todellinen kulmia hellivä syvähoito.

Ennen hoitoa ei suositella öljyjen käyttöä kulmiin muutamia viikkoja ennen käsitelyä. Öljyt voivat muodostaa karvan pinnalle kalvon, jolloin karvojen laminointiin käytetyt aineet eivät välttämättä pääse imeytymään kunnolla kalvon läpi. Lamiointia ei myöskään suositella jos olet raskaana. Elimistön hormonitasojen muuttuessa laminoinnin lopputulosta ei voida tällöin taata.

Hoidon jälkeen kulmakarvoja ei saa kastella 48 tuntiin. Tämän jälkeen kulmia voi meikata ja pestä normaalisti.

Kulmien laminointi voidaan uusia 8-12 viikon välein.

Ciabrow Fusion

Henna Fusion on sekoitus hybrid- sekä hennavärejä. Tuotteeseen on haluttu tuoda molempien parhaimmat puolet. Kuten hybridväreistä tuotteen koostumus sekä vaikutusaika ja hennaväreistä kesto.

Tuoteperheellä on pitkä ja perusteellinen tutkimustyö ja valmistus taustalla. Se on kehitelty täysin ammattilaisten toiveiden ja tarpeiden pohjalta. 

OMINAISUUDET:

-Voidaan käyttää laminoinnin ja lash liftin päälle 

-6 täydellistä värisävyä, joita voidaan miksata keskenään

-Hellävarainen ja tehokas koostumus sopii kaikille ihotyypeille

-Innovatiivinen koostumus sisältää oliiviöljyä ja vihreää teetä. Niiden tehtävä on hoitaa ja kosteuttaa niin karvaa kuin ihoa, jolloin ne näyttävät hoidetuilta ja terveiltä

-Sisältää korkealaatuisia ja puhtaita hennapigmenttejä

-Tutkittu koostumus, joka mahdollistaa värin tunkeutumisen syvemmällä karvaan 

-Valmistaja lupaa värin keston karvassa 6 viikkoa sekä ihossa 6-8 päivää. Oikeanlaisella kotihoidolla voidaan päästä yli 12 päivän kestoon. Myös ihotyyppi vaikuttaa värin pysyvyyteen. 

-Ei sisällä ammoniakkia

-Vegaani ja Cruelty Free

HUOM! Kulmat kannattaa kuoria 2-3 päivää ennen värjäystä, jolloin saadaan tasaisempi värjäystulos.


Brazilian Brows kulmakarvojen hennavärjäys

Brazilian Brows kulmavärit ovat kasvivärejä. Ne ovat kemikaalittomia ja sopivat herkällekkin iholle. Hennalla värjättyjen kulmakarvojen etuna on se, että ne kiinnittyvät ihoon karvojen väliin, mikä saa kulmakarvat näyttämään tuuheammilta. Hennalla voidaan luoda kulmakarvoille uudet muodot ja täyttää kulmakarvoissa olevat mahdolliset aukot. Hennaväri pysyy iholla 7-14 päivää ja karvoissa jopa 6 viikkoa.

- Ei lyijyä
- Ei ammoniakkia
- Ei vetyperoksidia
- Ei fenyleenidiamiineja

Valittavissa kuusi eri värisävyä! Sävyt ovat intensiivisiä, luonnollisia ja melko tummia. Valikoimasta löytyy sekä kylmiä että lämpimiä värisävyjä.

Varsinkin talvisin kannattaa kulmakarvojen alla oleva iho kuoria kotona käsittelyä edeltävänä iltana, jotta väri tarttuu tasaisemmin ja kestää ihossa kauemmin. Käsittelyn jälkeen tulisi ainakin 24h välttää kulmien kastelua, meikkaamista ja rasvojen levittämistä kulmakarvojen alueelle, koska tänä aikana väri tekeytyy vielä iholle.

HUOM! Valittavissa myös Ciabrow-hennavärit.


Kestopigmentoinnit ja Microblading

Mikropigmentoinnilla voidaan korostaa omia piirteitä turvallisella, hygienisellä menetelmällä.

Mikropigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja.

Mikropigmentointi on myös hyvä ratkaisu tilanteisiin, joissa et voi käyttää meikkiä, kuten harrastaessa liikuntaa, mutta haluat silti näyttää huolitellulta ja edustavalta. Jos koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi allergisista tai muista syistä käyttää meikkiä, mikropigmentointi on hyvä vaihtoehto.

Käsittely tehdään kasvojen omia piirteitä mukaillen. Mikropigmentoinnin sävyt ja muodot käydään aina etukäteen läpi asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ennen pigmentointia asiakas hyväksyy suunnitelman. Ennen mikropigmentointia käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusaineita yksilöllisen tarpeen mukaan, mutta käsittely voi silti nipistellä ja kutittaa.

Mikropigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Se pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla mikropigmentointi pysyy yleisesti ottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä. Mikropigmentointia voisi kuvailla tekniikaltaan kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei kuitenkaan tehdä yhtä syvällä kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin. Mikropigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja pigmenttejä. Käsittely tehdään tarvittaessa kahdesti, joillakin ihmisillä yksi käsittelykerta riittää. Jos tarvitaan toista käsittelyä (vahvistusta) se tehdään aikaisintaan kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta. Heti käsittelyn jälkeen sävy näyttää tummemmalta kuin miltä lopputulos tulee lopulta näyttämään.

Toimenpide aloitetaan huolellisella suunnittelulla yhdessä asiakkaan kanssa. Ennen varsinaista pigmentointia asiakas hyväksyy käytettävän värin sekä pigmentoijan piirtämän esipiirroksen kulmakarvoihin.

Useiden värien valikoima mahdollistaa luonnollisen lopputuloksen. Jokaiselle asiakkaalle valitaan oma, yksilöllinen ja luonnollinen väri. Pigmentointia ei aloiteta ennen kuin asiakas on hyväksynyt mallin ja värin.

Ennen toimenpidettä hoitoalue puudutetaan pintapuudutevoiteella ja toimenpiteen aikana puudutetta lisätään tarpeen mukaan.

Mikropigmentoinnissa käytetään asianmukaisia steriilipakattuja kertakäyttöisiä välineitä ja turvallisia pigmenttejä.

Halutun lopputuloksen saamiseen riittää periaatteessa yksi kerta (henkilöstä riippuen) parempi tulos saadaan jos tehdään myös vahvistus noin 1-2kk sisällä ensimmäisestä pigmentointi käsittelystä. Näin saadaan parempi kesto pigmentoinnille.

On erittäin tärkeää että pigmentoitua aluetta jälkihoidetaan kotona hyvin. Toimenpiteen jälkeen käydään läpi kotihoito-ohjeet. 

MICROBLADING

Microblading-tekniikassa kulmat tehdään yksitellen manuaalisesti. Microblading on manuaalinen semipermanent make up-käsittely, jossa kynää muistuttavan microblading-instrumentin päähän liitetään steriili U-mallinen terä, jossa on pieniä neuloja vierekkäin ja sillä viedään ihoon pigmenttejä toivomasi mallin muotoiseksi. Lopputuloksesta saadaan kevyt ja luonnollinen.
Kulmat vahvistetaan ensimmäisen käynnin jälkeen vähintään kerran lopputuloksen saavuttamiseksi. Joskus kulmat voivat vaatia lisävahvistuksia. Suositeltu väli toimenpiteille on 4-8 viikkoa.

Light Microblading -kulmien pysyvyys on yleisesti 8-14kk.
- Suositellaan tekemättömälle iholle jos toiveena luonnollinen ja kevyt lopputulos
- Suositusikä: 18-45 vuotta

- Sopii normaali kuntoiselle, tasaiselle iholle
- Ei suositella rasvaiselle ihotyypille

HYBRID-KULMAT

Microbladingin ja konetekniikan yhdistelmä. Tekniikassa yhdistyvät microbladingin keveys ja konetekniikan pehmeys pidemmällä kestolla. Yksittäiset karvat tehdään aluksi microblading -terällä. Kulmat viimeistellään puuteritekniikalla koneella asiakkaan toiveen mukaan. Kulmat vahvistetaan ensimmäisen käynnin jälkeen vähintään kerran hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Joskus kulmat voivat vaatia lisävahvistuksia.
Suositeltu väli toimenpiteille on 4-8 viikkoa.

Hybrid-kulmien pysyvyys on yleisesti 1-2 vuotta.
- Suositellaan tehdylle ja tekemättömälle iholle jos toiveena on luonnollisuus tai hieman vahvempi lopputulos
- Sopii myös henkilöille kenellä omien kulmakarvojen kasvu on lähes olematon tai puuttuu kokonaan
- Sopii vanhojen pigmentointien/microbladingin peittoon (Ennen varausta hyvä konsultoida tekijää jos toiveena iso mallin muutos)
- Suositusikä asiakkaalle: 18-45 vuotta
- Suositellaan henkilöille kenellä microblading ei pysy kunnolla
- Suositellaan henkilöille ketkä ovat vahvistaneet microblading-kulmiaan jo useamman kerran

PUUTERIKULMAT

Tässä tekniikassa kulmat tehdään täysin konetekniikalla. Kyseessä on siis kestopigmentointi/pmu eli permanent makeup.
Kulmat toteutetaan puuterimaisena värityksenä. Kulmien alku on häivytetty ja väri on tummempi kulman alaosassa sekä hännässä. Lopputuloksena saat kauniit häivytetyt kulmat.
Kulmat vahvistetaan ensimmäisen käynnin jälkeen vähintään kerran hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Joskus kulmat voivat vaatia lisävahvistuksia.
Suositeltu väli toimenpiteille on 4-8 viikkoa. Puuteri-kulmien pysyvyys on yleisesti 1-3 vuotta.

- Suositellaan tehdylle ja tekemättömälle iholle jos toiveena on pehmeä intensiivisempi lopputulos
- Sopii vanhojen pigmentointien/microbladingin peittoon ja taittoon (Ennen varausta hyvä konsultoida tekijää jos toiveena iso mallin muutos)
- Suositusikä asiakkaalle: 18-50+ vuotta
- Suositellaan myös henkilöille, joille microblading -tekniikkaa ei voida enää toteuttaa. Tämä tarkoittaa että kulmia on vahvistettu usein, pohjalla on arpeutumaa tai ihotyyppi ei ole enää sopiva.

ENNEN HOITOA:

 • Ei kulmien kestovärjäystä 2-3 päivää aiemmin

 • Ei kulmien vahausta/nyppimistä 2-3 päivää aiemmin

 • Vältä kahvin nauttimista 6-7 tuntia ennen käsittelyä

 • Älä käytä alkoholia ennen 48 tuntia hoitoasi

 • Varaudu pieneen punoitukseen

 • Voit tarvittaessa voit ottaa ennen käsittelyä esim. buranan tai vastaavan kipulääkkeen
 • Kulmat kannattaa kuoria 2-3 päivää ennen käsittelyä

 • MILLOIN PIGMENTOINTEJA EI SAA OTTAA:

 • - Olet alle 18 vuotias
 • - Olet raskaana tai imetät (3 kk synnytyksen jälkeen ja imetyksen aikana)
 • - Kuume tai palelu
 • - Krooninen sairaus, vain lääkärin luvalla! Diabetes, syöpä, rytmihäiriöt, maksasairaus, munuaissairaus
 • - Epilepsia
 • - Viruksen tai bakteerin aiheuttama infektio (influenssa, hepatiitti B, AIDS, tuberkuloosi)
 • - Verenohennuslääkkeet - omalla vastuulla - kudos vuotaa pigmentoitaessa normaalia enemmän, jolloin pigmentti ei välttämättä pysy
 • - Verenvuototauti
 • - Ruusufinni, syntymämerkki käsiteltävällä alueella
 • - Tulehtunut iho, akne, kysta tai ihottuma käsiteltävällä alueella
 • - Alle 1,5v sädehoidosta
 • - Alle 2 kk kulmien laserkäsittelystä
 • - Turvotus tai mustelmat käsiteltävällä alueella
 • - Sinulla on käytössäsi Roaccutan vai vastaava isotretinoiini-lääkitys (Roaccutanin jälkeen tulisi odottaa 6kk ennen pigmentointi-käsittelyä)
 • - Sinulla on värimuutoksia/Ihomuutoksia/arpia kulmakarvojen alueella (Nämä riippuvat täysin missä kohdin kulmia ovat, on mahdollista kiertää ja pienet arvet eivät yleensä ole este)
 • - Sinulla on antibioottikuuri

HOIDON JÄLKEEN:

Pigmentoinnin tulos näyttää 5-7 päivän ajan lopputulosta tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa hilseilemällä kuolleen ihosolukon mukana.
Mikäli alueella esiintyy rupea, sitä ei saa itse irrottaa vaan sen tulee kulua itsestään pois.
Kestopigmentoinnin jälkeen ei voi luovuttaa verta 4 kuukauteen. Käytä pigmentoidulla alueella vain meiltä saamaasi hoitovoidetta. Noudattamalla kotihoito-ohjeita ihon paraneminen on nopeampaa, vältät mahdolliset infektiot ja lopullinen väritulos on tavoitellun mukainen. Ongelmien tai kysymysten ilmaantuessa älä epäröi ottaa yhteyttä!

PYSYVYYTEEN VAIKUTTAVIA ASIOITA:

- Hyvin kuiva tai rasvainen iho
- Kotihoito
- Hormonaalinen toiminta ja lääkitys
- Aineenvaihdunta
- Vanha pigmentointi alla

Ota yhteyttä mikäli sinulla tulee kysyttävää tai varaa ilmainen konsultaatio. Ennen palvelua asiakas allekirjoittaa sopimuslomakkeen mikä käydään yhdessä läpi.


TIETOA VÄREISTÄ

Käytössä täysin turvalliset, uusien EU-asetusten mukaiset Maison de Beauty - FIN COLOR pigmentit, joista One Touch-sarja käytössä kestopigmentointiin ja Perfection-sarja microbladingiin. Pigmentti värit noudattavat Suomen lainsäädäntöä ja tuoteturvallisuus asetuksia, joista jokaisesta tuotteesta tehdyt tuote- ja käyttöturvallisuus tutkimukset täyttävät REACH-asetukset eikä niitä ole luokiteltu terveysvaaroja aiheuttaviksi. FIN COLOR pigmentit on tarkoin suunniteltu ja valittu kesto- ja microblading alan ammattilaisille. Myös pakkauksissa ja pigmenttipulloissa on otettu huomioon monia yksityiskohtia. Värejä voidaan käyttää sellaisenaan tai yhdistämällä keskenään saaden jokaiselle asiakkaalle toivotun värin, joka kestää. Pigmentin pysyvyys on erittäin hyvä ja ikäviä, ei toivottuja värimuutoksia ei ole. 

Käytössä olevat eniten käytetyt värit:

Dark Coffee, Mahogany Dream, Sepia Brown, Mocca Brown, Chestnust

Brunette Brown, Coffee Brown, Chocolate Brown sekä sävynkorjaukseen Orange Coffee.

Paranemisprosessi
Paranemisprosessi

Valmisviuhka volyymiripset

Valmisviuhkojen etuna on erityisesti työn nopeus, tasainen laatu sekä helppous verrattuna käsityönä tehtyihin volyymiripsiviuhkoihin. Saatavilla D-kaaren lisäksi ja CC-kaarella, joka on C- ja D-kaaren välimuoto. Näin ollen se sopii niin C-kaaren kuin D-kaarenkin käyttäjille. Valmisviuhkat liimautuvat luonnonripselle sulavasti, ja kestävyys verrattuna käsityönä tehtyihin volyymiripsiin voi olla jopa hiukan parempi. Tämä johtuu siitä, että käsityönä tehdyissä viuhkoissa liimausajassa luonnonripselle tulee vaihteluita. Valmisviuhkat mahdollistavat nopean työskentelyn ja luonnonripselle viennin, jolloin tuore liima pääsee muodostamaan täydellisen liimasidoksen viuhkan ja luonnonripsen välille. Viuhkat ovat tasalaatuiset, minkä vuoksi ne pysyvät paremmin auki ja ripset kauniina huoltoon asti. Pysyvyyteen vaikuttaa myös asiakkaan omien luonnonripsien kasvu ja kotihoito. 

Tulethan paikalle puhtailla ripsillä!

Hybrid ripset

Kenelle sopii?

-Jos haluat selkeästi erotellumman ja astetta särmikkäämmän lookin!

Jos pidät klassisten ripsien lookista, mutta esim. omat ripset ovat harvat, jolloin klassisten ja volyymien sekoituksella saadaan ripsiin lisää tuuheutta ja myös mahdollisia koloja peitettyä.

Hybridejä voidaan tehdä kaikenlaisille silmille ja ripsille. Kuitujen pituuksissa ja volyymiviuhkojen koossa otetaan huomioon asiakkaan ripsien kunto, silmien malli sekä asiakkaan toiveet.

Ennen aikaasi voit katsoa valmiiksi mieluisen tyylisi etsimällä kuvan ripsiefektistä/lash mappingista ja näyttää minulle kuvan toiveistasi! Voit myös luottaa ammattitaitooni ja suunnittelen sinulle sopivat, yksilölliset ripset