Ripset ja kulmat

YUMILASHES RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

YumiLashes on ripsien kestotaivutus, joka saa ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa ja irto-osia!

YumiLashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsien kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YumiLashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

YumiLashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. YumiLashes - käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. YumiLashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Käsittely voidaan uusia kun kaikki ripset ovat uusiutuneet.

Ennen taivutusta: Tulethan hoitoon mielellään ilman silmämeikkiä. Piilolinssit on poistettava ennen hoitoa. Kestotaivutusta ei suositella raskaana oleville, johtuen siitä että kehon hormonitasojen muuttuessa emme voi taata taivutuksen lopputulosta.

Taivutuksen jälkeen: Taivutuksen jälkeen tulisi 1-2 vuorokautta välttää mm. ripsien kastelemista, saunomista ja ripsiväriä. Tämän jälkeen voit pestä ripsiä täysin normaalisti ja käyttää tarvittaessa ripsiväriä.
Taivutuksen jälkeen suositellaan käyttämään YumiLashesin keratiinimaskaraa kotihoitotuotteena. Maskara on väritön ja kosteuttaa ja ravitsee ripsiä. Voit ostaa maskaraa Nm Beautylta hintaa 37 euroa.

YumiLashes hoito sisältää ripsien kestotaivutuksen, kestovärjäyksen ja keratiinihoidon kosteuttamaan ja ravitsemaan ripsiä sekä silmänympärysihoa!

YUMIBROWS KULMIEN LAMINOINTI

YumiBrows kulmakarvojen laminointi on uusi menetelmä, jossa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Käsittely kestää 4-6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on kivuton tapa kaunistaa ja korostaa omia luonnollisia kulmakarvojaan.

Sopii hyvin itsepäisille ja jäykille karvoille. Kulmat käsitellään laminointiaineilla ja niistä saadaan helposti hallittavat. Kulmat asettuvat käsittelyn jälkeen pelkästään harjaamalla haluttuun muotoon. Käsittelyllä saadaan pienetkin haituvat esiin ja  kohotettua katsetta, koska karvat vedetään käsittelyssä hiukan yläviistoon. Käsittely tuo kulmiin volyymia ja tuuheutta.

Laminoinnissa käsitellään vain omaa luonnollista karvaa, eikä siinä rikota ihoa.

Menetelmä ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.
Kyse ei ole pelkästään muotoilusta ja värjäyksestä, vaan YumiBrows on todellinen kulmia hellivä syvähoito.

Ennen hoitoa ei suositella öljyjen käyttöä kulmiin muutamia viikkoja ennen käsitelyä. Öljyt voivat muodostaa karvan pinnalle kalvon, jolloin karvojen laminointiin käytetyt aineet eivät välttämättä pääse imeytymään kunnolla kalvon läpi. Lamiointia ei myöskään suositella jos olet raskaana. Elimistön hormonitasojen muuttuessa laminoinnin lopputulosta ei voida tällöin taata.

Hoidon jälkeen kulmakarvoja ei saa kastella 48 tuntiin. Tämän jälkeen kulmia voi meikata ja pestä normaalisti.

Kulmien laminointi voidaan uusia noin 5 viikon välein.

HYBRID VÄRJÄYS

Hybrid värjäys on sekoitus perinteisiä kestovärejä- ja hennavärejä. Käytämme Cioaobrow HennaFusion hybrid värejä. Tuotteeseen on haluttu tuoda molempien parhaimmat puolet. Kuten kestoväreistä tuotteen koostumus sekä vaikutusaika ja hennaväreistä kesto.

Tuoteperheellä on pitkä ja perusteellinen tutkimustyö ja valmistus taustalla. Se on kehitelty täysin ammattilaisten toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

OMINAISUUDET:

-Voidaan käyttää laminoinnin ja lash liftin päälle

-6 täydellistä värisävyä, joita voidaan miksata keskenään

-Hellävarainen ja tehokas koostumus sopii kaikille ihotyypeille

-Innovatiivinen koostumus sisältää oliiviöljyä ja vihreää teetä. Niiden tehtävä on hoitaa ja kosteuttaa niin karvaa kuin ihoa, jolloin ne näyttävät hoidetuilta ja terveiltä

-Sisältää korkealaatuisia ja puhtaita hennapigmenttejä

-Tutkittu koostumus, joka mahdollistaa värin tunkeutumisen syvemmällä karvaan

-Valmistaja lupaa värin keston karvassa 6 viikkoa sekä ihossa 6-8 päivää. Oikeanlaisella kotihoidolla voidaan päästä yli 12 päivän kestoon. Myös ihotyyppi vaikuttaa värin pysyvyyteen.

-Ei sisällä ammoniakkia

-Vegaani ja Cruelty Free

HUOM! Kulmat kannattaa kuoria 2-3 päivää ennen värjäystä, jolloin saadaan tasaisempi värjäystulos.

Palvelu sisältää kulmien suunnittelun (brow mapping), hybrid värjäyksen, muotoilun pinseteillä/vahalla/sokerilla ja hoitoöljyn karvalle. Myös ripset voidaan värjätä hybrid väreillä.

HENNAKULMAT

Kulmien hennavärjäykseen löydät meiltä laajan sävyvalikoiman BrazialianBrowsilta sekä CiaoBrowlta.

Hennalla värjättyjen kulmakarvojen etuna on se, että ne kiinnittyvät ihoon karvojen väliin, mikä saa kulmakarvat näyttämään tuuheammilta. Hennalla voidaan luoda kulmakarvoille uudet muodot ja täyttää kulmakarvoissa olevat mahdolliset aukot. Hennaväri pysyy iholla 5-14 päivää ja karvoissa jopa 6 viikkoa.

Käsittelyn jälkeen tulisi ainakin 24h välttää kulmien kastelua, meikkaamista ja rasvojen levittämistä kulmakarvojen alueelle, koska tänä aikana väri tekeytyy vielä iholle. Pysyvyyteen iholla vaikuttaa mm. ihotyyppi ja ihonhoitotottumukset.

Värisävyt ovat intensiivisiä, valikoimasta löytyy sekä tummia että vaaleita sävyjä, kylmiä että lämpimiä, huomioithan kuitenkin että henna  on luonnollisesti hiukan lämpimämpää kuin perinteiset kestovärit. Hennavärillä saat myös ihanan kiillon karvoille.

Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja cruelty free -tuotteita sekä täyttävät EU lainsäädännön kriteerit. Värit sisältävät hydrolisoituja proteiineja, antioksidantteja sekä vitamiinikomplekseja, jotka todistetusti stimuloivat karvan kasvua. 

Palvelu sisältää kulmien alueen kuorinnan, kulmien suunnittelun (brow mapping), hennavärjäyksen, muotoilun pinseteillä/vahalla/sokerilla ja hoitoöljyn karvalle.

VALMISVIUHKA VOLYYMIRIPSET

Valmisviuhkojen etuna on erityisesti työn nopeus, tasainen laatu sekä helppous verrattuna käsityönä tehtyihin volyymiripsiviuhkoihin. 

Saatavilla D-kaaren lisäksi ja CC-kaarella, joka on C- ja D-kaaren välimuoto. Näin ollen se sopii niin C-kaaren kuin D-kaarenkin käyttäjille. Valmisviuhkat liimautuvat luonnonripselle sulavasti, ja kestävyys verrattuna käsityönä tehtyihin volyymiripsiin voi olla jopa hiukan parempi. Tämä johtuu siitä, että käsityönä tehdyissä viuhkoissa liimausajassa luonnonripselle tulee vaihteluita. 

Valmisviuhkat mahdollistavat nopean työskentelyn ja luonnonripselle viennin, jolloin tuore liima pääsee muodostamaan täydellisen liimasidoksen viuhkan ja luonnonripsen välille. Viuhkat ovat tasalaatuiset, minkä vuoksi ne pysyvät paremmin auki ja ripset kauniina huoltoon asti. Pysyvyyteen vaikuttaa myös asiakkaan omien luonnonripsien kasvu ja kotihoito.

Tulethan paikalle puhtailla ripsillä!

HYBRID RIPSIENPIDENNYKSET

Kenelle sopii?

- Jos haluat selkeästi erotellumman ja astetta särmikkäämmän lookin!

- Jos pidät klassisten ripsien lookista, mutta esim. omat ripset ovat harvat, jolloin klassisten ja volyymien sekoituksella saadaan ripsiin lisää tuuheutta ja myös mahdollisia koloja peitettyä.

Hybridejä voidaan tehdä kaikenlaisille silmille ja ripsille. Kuitujen pituuksissa ja volyymiviuhkojen koossa otetaan huomioon asiakkaan ripsien kunto, silmien malli sekä asiakkaan toiveet.

Ennen aikaasi voit katsoa valmiiksi mieluisen tyylisi etsimällä kuvan ripsiefektistä/lash mappingista ja näyttää minulle kuvan toiveistasi! Voit myös luottaa ammattitaitooni ja suunnittelen sinulle sopivat, yksilölliset ripset.