Kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytetään ranskalaista Yon-Kaa. Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitojen ja tuotteiden saralla. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan vaikuttavia hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.


Millaisen kasvohoidon tarvitsen?

LE GRAND CLASIQUE-KLASSINEN KASVOHOITO

Jos et ole hetkeen käynyt kasvohoidossa, etkä oikein tiedä mitä ihosi tarvitse tai tarvitset kokonaisvaltaisen hoidon ihollesi, on klassinen kasvohoito hyvä valinta.

Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihotyyppisi mukaan ja iho hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kaksoiskuorinta (entsymaattinen ja aha-happo), naamio, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, kasvohieronta ja loppuvoiteet. Hoidossa pääset tuoksumatkalle Yon-Kan aromaattiseen maailmaan ja saat syvärentoutuksen eteeristen öljyjen hellisessä aistejasi. Kasvohieronnassa käsitellään myös decoltee ja niska-hartiaseutu.

Hoitoa voidaan myös tarvittaessa muokata ihosi tarpeiden tai omien toiveidesi mukaisesti.

KASVOHOITO 60MIN

Tunnin kasvohoidossa ihoa hoidetaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla, oli ongelmana sitten ihon kuivuus, elottomuus, rasvaisuus tai ärtyneisyys, sekä lopuksi pääset rentoutumaan ihanalla kasvohieronnalla.

Hoito sisältää kaksoiskuorinnan (entsymaattinen ja aha-happo), naamion, kasvojen hieronnan ja päivävoiteen. 

Hoito on rentouttava ja lempeä iholle, eikä siitä ole palautumisaikaa.

TIMANTTIHIONTA

- kirkastaa sameaa ihoa
- häivyttää pigmenttiläiskiä ja arpia (esim. aknearvet)
- puhdistaa tukkeutunutta ihoa
- tasoittaa ihon pintaa (esim. laajentuneet ihohuokoset, karhea iho)
- madaltaa pieniä juonteita
- hoito poistaa kuollutta ihosolukkoa ja parantaa ihon verenkiertoa

Hoidon tehon näkee jo ensimmäisen käsittelykerran jälkeen, mutta parhaimman tuloksen saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa, jolloin iho käsitellään noin viikon välein.

Hoito perustuu alipaineimuun ja timanttikärkeen, joka hioo ihoa. Viikko hoidon jälkeen on vältettävä auringonottoa ja solariumia. Jos altistuminen UV-säteilylle tapahtuu, on iho suojattava aurinkovoiteella. Myös hikiliikuntaa ja saunomista on vältettävä hoitopäivänä. Jos sinulle on tehty kemiallisia kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja, on odotettava kuukausi ennen kuin timanttihionta voidaan toteuttaa.
Timanttihiontaa ei myöskään suositella, mikäli sinulla on äskettäin ollut ihoon vaikuttava lääkitys (esim. akne- tai kortisonilääkitys). Aktiiviset tulehdukset iholla (esim. herpes, paljon tulehtuneita näppyjä) ovat myös este hoidolle.

HYDRAPEEL-IHONPUHDISTUS

HydraPeel-laitehoito on kivuton vaihtoehto ihonpuhdistukselle. Hoidossa kuljetetaan spiraalin muotoista hoitopäätä iholla, joka tekee alipaineen iholle samalla syöttäen hoitonestettä ihoon. Tämä mahdollistaa ihon syväpuhdistamisen, jossa poistetaan epäpuhtauksia, kuollutta ihosolukkoa, mustapäitä, komedoja ja keratiinijäämiä iholta ja karvatupista.

Hoitonesteet samalla kosteuttavat ja elvyttävät ihoa, ja nuorentavat sekä tasoittavat ihon väriä. Viimeinen hoitoneste vielä tuo iholle antioksidanttisen suojan joka ehkäisee ikääntymisen merkeiltä.

Hoitoa suositellaan
- pigmenttimuutoksille
- auringon vahingoittamalle iholle
- rypyille ja hennoille juonteille
- akneiholle
- komedoille (mustapäille)
- epätasaiselle ihonsävylle
- tukkeutuneelle iholle
- laajentuneille ihohuokosille
- samealle iholle

Hoitoa ei voi tehdä jos olet raskaana, sinulla on vakava ihosairaus, veriteitse tarttuva sairaus (hepatiitti, AIDS), iho on palanut, sinulla paha tulehdus ihossa tai heikentynyt immuunipuolustus ja avoimia haavoja alueella. 

Hoitoa voi yhdistää happohoitoihin esimerkiksi jos halutaan hoitaa aknea tai pigmenttimuutoksia. HydraPeel-laitetta suositellaan sarjahoitona mikäli iho on kovin tukkoinen. Suosittelemme 4-8 hoitokerran sarjaa viikon välein. Hoidon voi ottaa myös syväpuhdistamaan iho satunnaisesti, ja silloin suosittelemme käymään hoidossa aina vuodenajan vaihtuessa.


ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultaäänipuhdistus on myös kivuton valinta ihonpuhdistukselle.

Ultraääni ihonpuhdistus on tehokas ja syväpuhdistava hoito.
- laitteen värähtelevien ultraäänien avulla poistetaan tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, mustapäitä ja talia
- ihoa uudistava ja kohottava vaikutus
- tehostaa ihosolujen uudistumista
- nopeuttaa ihon verenkiertoa.
- vähentää näppylöitä ja aknea
- vähentää epänormaalia pigmentaatiota. 

Hellävarainen ja monipuolinen laitehoito iholle. 

Ultraäänipuhdistus sopii kaikille ihotyypeille. Ultraäänihoitoa ei voi tehdä, jos olet raskaana, roacuttan-kuurin aikana tai jos on sydämentahdistin, syöpä, pahalaatuisia ihomuutoksia, laskimotulehdus tai äskettäin tehty kauneusleikkaus tai laitettu täyteaineita.

X-FOLIATE HAPPOKUORINTA

Happohoidot totetutetaan meillä Bielendan X-Foliate hapoilla, joita löytyy neljää erilaista happoyhdistelmää. Hoidossa käytettävä happo valitaan ihon tarpeiden mukaan. Hoidossa käsitellään halutessasi myös decoltee, joten sopii erinomaisesti myös jos kärsit epäpuhtauksista rintakehässä tai kaipaat napakoittamista ja juonteiden tasoitusta veltostuneelle decolteelle. Voidaan toteuttaa myös muille alueille, esim. selkä.

Couperosa - laktobionihappo ja klukonodeltalaktoni vahvistavat, kirkastavat ja rauhoittavat punoittavaa ja herkkää ihoa. Sopii erinomaisesti myös "tuhkimohoidoksi" antamaan kuulautta ja hehkua kasvoille vaikka ennen juhlia.
Akne - palorypälehappo, atseliinihappo ja salisyylihappo vähentävät epäpuhtauksia ja ihon punoitusta. Vaalentaa ja tasoittaa aknearpia ja punaisia jälkiä. Kirkastaa ja tasoittaa ihoa.
Pigmenttimuutokset - maito- ja kojihappo kirkastavat ihoa ja vaalentavat pigmenttimuutoksia, sekä ehkäisevät tummien alueiden muodostumista.
Ikääntynyt iho - glykolihappo tasoittaa tehokkaasti juonteita ja ihon sävyä.
Hapot toimivat kemiallisena kuorintana, jotka hajottavat ihon pinnalla olevaa keratiinisoluja toisiinsa sitovaa soluväliainetta, jolloin ihon uloin kerros eli sarveissolukerros kuoriutuu pois. Eri hapoilla on kemiallisten ominaisuuksiensa johdosta erityisiä ihonhoidollisia vaikutuksia, joiden ansiosta yhdistelemällä eri happoja voidaan hoitaa tehokkaasti yksilöllisiä iho-ongelmia.

Happokuorinnat uudistavat ja kuorivat ihoa tehokkaasti ilman mekaanista hankausta. Parhaimpien tuloksien saamiseksi, etenkin aknen, arpien, pigmenttimuutosten ja ikääntyneen ihon hoidossa suosittelemme hoitoa tehtäväksi sarjahoitona 3-6 kertaa 1-2 viikon välein.

Hoitoa ei voida tehdä mikäli iho on rikki, hoidettavalla alueella on aktiivinen herpes tai paljon luomia, olet raskaana tai imetät, syöt roaccutan kuuria (hoidon lopettamisen jälkeen tulisi odottaa 6kk ennen happohoitoja), sinulla on keloiditaipumus, virus- tai sieniperäinen ihotauti, runsaasti luomia kasvoilla tai sinulle on tehty 6kk sisällä kirurginen toimenpide hoitoalueelle. Mikäli olet äskettäin käynyt muissa ihoa syvästi kuorivissa hoidoissa, voidaan happokuorintoja tehdä 1,5-2kk päästä. Hoidon jälkeen iho tulisi suojata aurinkosuojavoiteella.

Hoitopäivänä vältäthän aurinkoa, saunomista ja hikiliikuntaa. Myös kuorivia tuotteita ja karvojen poistoa hoiden jälkeen tulee välttää noin 2 viikkoa. Hoidon jälkeen iho voi joskus punoittaa, olla kirjava, hilseillä, tulla pientä ärsytysnäppyä, kuivua ja olla aristava noin 1-2 viikon ajan. Kotihoidossa käytäthän kosteuttavia ja rauhoittavia tuotteita. Hilseileviä kohtia ei saa repiä. 

SILMÄNYMPÄRYSIHON HOITO

Hoito auttaa tummiin ja turvonneisiin silmänalusiin, veltostuneeseen, kuivaan ja sameaan ihoon.

Tasoittaa pintajuonteita ja elvyttää veltostunutta ja sameaa silmänynpärystä. Erinomainen myös ennaltaehkäisemään luufinnejä. Halutessasi hoitoon voi yhdistää myös luufinnien mekaanisen puhdistuksen. 

Sisältää hedelmähappokuorinnan, kirkastavan ja uudistavan naamion, ihoa aktivoivan hieronnan ja silmänympärysvoiteen. 

GUA SHA HOIDOT

Gua Sha on ikivanha kiinalaisen lääketieteen muoto. Hoito toteutetaan kivestä tehdyllä rullalla ja lastalla. Gua sha hoidolla päästään vaikuttamaan pintaa syvemmälle, missä pidempiaikaiset vaikutukset syntyvät.

Kasvoille tehtävä gua sha on kosmeettista. Kosmeettisella gua sha hoidolla keskitytään mm. hoitotuotteiden imeyttämiseen, kiinteyttämiseen, arpien häivyttämiseen, erilaisiin ihon epätasapainotiloihin, kohottamaan kasvojen linjoja ja poistamaan turvotusta.

Gua Shalla päästään hoitamaan pintaa syvemmältä, sillä se lisää verenkiertoa, imunestekiertoa sekä rentouttaa lihaksia. Lihasten elastisuus paranee ja näin ollen kasvojen ryhti ja linjaukset kiinteytyvät.

Käytämme kasvojen gua sha hieronnassa itämaista tekniikkaa, jossa käsitellään kasvojen aku- ja heijastepisteitä.

- poistaa turvotusta
- auttaa silmäpusseihin
- kiinteyttää ja kohottaa kasvojen linjauksia, parantaa ihon elastisuutta, silottaa ryppyjä
- nostaa silmäkulmia ja suupieliä
- rentouttaa kireitä kasvojen lihaksia esim. hampaiden yhteenpuremisesta johtuva kireys kasvojen ja päänahan alueella
- parantaa lymfanestekiertoa

Gua Sha hoito sopii melkein kaikille. On kuitenkin muutamia seikkoja, jolloin gua shaa ei suositella

- aivoverenkiertohäiriöt
- tulehdukset tai paljon luomia iholla
- täyteaineet, täyteaineiden ottamisesta on hyvä odottaa ainakin 3kk
- kuume ja flunssa
- leikkaukset ja vammat
- verenohennuslääkkeet ja sydämentahdistin, eivät kuitenkaan täysin estä hoitoa. Keskustelethan asiasta ensin lääkärin kanssa.
- syöpä

Hoidon jälkeen hoitopäivänä:

- muista juoda reippaasti vettä
- älä mielellään meikkaa
- avantouintia ei suositella, muutenkin välttele kylmää
- ei saunaa

Jos sinua mietityttää mikä kasvohoidoista olisi sopivin, voit olla yhteydessä puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla, niin mietitään yhdessä sinulle sopiva hoito!