Kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytetään ranskalaista Yon-Kaa. Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitojen ja tuotteiden saralla. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan vaikuttavia hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.


Millaisen kasvohoidon tarvitsen?

Le Grand Clasique - Klassinen kasvohoito - Jos et ole hetkeen käynyt kasvohoidossa, etkä oikein tiedä mitä ihosi tarvitse tai tarvitset kokonaisvaltaisen hoidon ihollesi, on klassinen kasvohoito hyvä valinta. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihotyyppisi mukaan ja iho hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kaksoiskuorinta, naamio, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, kasvohieronta ja loppuvoiteet. Hoidossa pääset tuoksumatkalle Yon-Kan aromaattiseen maailmaan ja saat syvärentoutuksen eteeristen öljyjen hellisessä aistejasi. Hoitoa voidaan myös tarvittaessa muokata ihosi tarpeiden tai omien toiveidesi mukaisesti.

Kasvohoito (60 min) - Tunnin kasvohoidossa ihoa hoidetaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla, oli ongelmana sitten ihon kuivuus, elottomuus, rasvaisuus tai ärtyneisyys, sekä lopuksi pääset rentoutumaan ihanalla kasvohieronnalla. Hoito sisältää kaksoiskuorinnan, naamion, kasvojen hieronnan ja päivävoiteen.

Timanttihionnalla voidaan kirkastaa sameaa ihoa, häivyttää pigmenttiläiskiä ja arpia (esim. aknearvet), puhdistaa tukkeutunutta ihoa, tasoittaa ihon pintaa (esim. laajentuneet ihohuokoset, karhea iho) ja madaltaa pieniä juonteita. Hoito poistaa kuollutta ihosolukkoa ja parantaa ihon verenkiertoa. Hoidon tehon näkee jo ensimmäisen käsittelykerran jälkeen, mutta parhaimman tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 4 kerran sarjahoitoa, jolloin iho käsitellään viikon välein. Hoito perustuu alipaineimuun ja timanttikärkeen, joka hioo ihoa. Viikko hoidon jälkeen on vältettävä auringonottoa ja solariumia. Jos altistuminen UV-säteilylle tapahtuu, on iho suojattava aurinkovoiteella. Myös hikiliikuntaa ja saunomista on vältettävä hoitopäivänä. Jos sinulle on tehty kemiallisia kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja, on odotettava kuukausi ennen kuin timanttihionta voidaan toteuttaa. Timanttihiontaa ei myöskään suositella, mikäli sinulla on äskettäin ollut ihoon vaikuttava lääkitys (esim. akne- tai kortisonilääkitys). Aktiiviset tulehdukset iholla (esim. herpes, paljon tulehtuneita näppyjä) ovat myös este hoidolle.

HydraPeel-laitehoito on kivuton vaihtoehto ihonpuhdistukselle. Hoidossa kuljetetaan spiraalin muotoista hoitopäätä iholla, joka tekee alipaineen iholle samalla syöttäen hoitonestettä ihoon. Tämä mahdollistaa ihon syväpuhdistamisen, jossa poistetaan epäpuhtauksia, kuollutta ihosolukkoa, mustapäitä, komedoja ja keratiinijäämiä iholta ja karvatupista. Hoitonesteet samalla kosteuttavat ja elvyttävät ihoa, ja nuorentavat sekä tasoittavat ihon väriä. Viimeinen hoitoneste vielä tuo iholle antioksidanttisen suojan joka ehkäisee ikääntymisen merkeiltä. Hoitoa suositellaan pigmenttimuutoksille, auringon vahingoittamalle iholle, rypyille ja hennoille juonteille, akneiholle, komedoille, epätasaiselle ihonsävylle, tukkeutuneelle iholle, laajentuneille ihohuokosille sekä samealle iholle. Hoitoa ei voi tehdä jos olet raskaana, sinulla on vakava ihosairaus, veriteitse tarttuva sairaus (hepatiitti, AIDS), ihon palaminen, paha tulehdus ihossa, immuunipuolustuksen heikkeneminen ja avoimet haavat alueella. Hoitoa voi yhdistää happohoitoihin esimerkiksi jos halutaan hoitaa aknea tai pigmenttimuutoksia. HydraPeel-laitetta suositellaan sarjahoitona, mikäli halutaan esimerkiksi rauhoittaa ja puhdistaa ihoa epäpuhtauksista. Suosittelemme 4-8 hoitokerran sarjaa viikon välein, kysy tälle pakettihintaa erikseen. Hoidon voi ottaa myös syväpuhdistamaan iho satunnaisesti, ja silloin suosittelemme käymään hoidossa aina vuoden ajan vaihtuessa. 


Suklaa hemmottelu on mahtava valinta rentoutukseen sekä ihon hoitoon. Hoito sisältää ihon sävyä parantavan ja kirkastan kaakakopapukuorinnan, 20min hieronnan kasvoille ja niska-hartia-decolteeseudulle, kaakaonektari tehoaineen ja suklaisen päivävoiteen.

Happohoito kasvoille - Happohoidot totetutetaan meillä Bielendan X-Foliate hapoilla, joita löytyy neljää erilaista happoyhdistelmää. Hoidossa käytettävä happo valitaan ihon tarpeiden mukaan. Hoidossa käsitellään myös decoltee, joten sopii erinomaisesti myös jos kärsit epäpuhtauksista rintakehässä tai kaipaat napakoittamista ja juonteiden tasoitusta veltostuneelle decolteelle. Voidaan toteuttaa myös muille alueille, esim. selkä.

Couperosa - laktobionihappo ja klukonodeltalaktoni vahvistavat, kirkastavat ja rauhoittavat punoittavaa ja herkkää ihoa. Sopii erinomaisesti myös ”tuhkimohoidoksi” antamaan kuulautta ja hehkua kasvoille vaikka ennen juhlia.
Akne -  palorypälehappo, atseliinihappo ja salisyylihappo vähentävät epäpuhtauksia ja ihon punoitusta. Vaalentaa ja tasoittaa aknearpia ja punaisia jälkiä. Kirkastaa ja tasoittaa ihoa.
Pigmenttimuutokset - maito- ja kojihappo kirkastavat ihoa ja vaalentavat pigmenttimuutoksia, sekä ehkäisevät tummien alueiden muodostumista.
Ikääntynyt iho -  glykolihappo tasoittaa tehokkaasti juonteita ja ihon sävyä.
 Hapot toimivat kemiallisena kuorintana, jotka hajottavat ihon pinnalla olevaa keratiinisoluja toisiinsa sitovaa soluväliainetta, jolloin ihon uloin kerros eli sarveissolukerros kuoriutuu pois. Eri hapoilla on kemiallisten ominaisuuksiensa johdosta erityisiä ihonhoidollisia vaikutuksia, joiden ansiosta yhdistelemällä eri happoja voidaan hoitaa tehokkaasti yksilöllisiä iho-ongelmia. 

Happokuorinnat uudistavat ja kuorivat ihoa tehokkaasti ilman mekaanista hankausta. Parhaimpien tuloksien saamiseksi, etenkin aknen, arpien, pigmenttimuutosten ja ikääntyneen ihon hoidossa suosittelemme hoitoa tehtäväksi sarjahoitona 3-6 kertaa 1-2 viikon välein. 
Hoitoa ei voida tehdä mikäli iho on rikki, hoidettavalla alueella on aktiivinen herpes tai paljon luomia, olet raskaana tai imetät, syöt roaccutan kuuria (hoidon lopettamisen jälkeen tulisi odottaa 6kk ennen happohoitoja), sinulla on keloiditaipumus, virus- tai sieniperäinen ihotauti, runsaasti luomia kasvoilla tai sinulle on tehty 6kk sisällä kirurginen toimenpide hoitoalueelle. Mikäli olet äskettäin käynyt muissa ihoa syvästi kuorivissa hoidoissa, voidaan happokuorintoja tehdä 1,5-2kk päästä. Hoidon jälkeen iho tulisi suojata aurinkosuojavoiteella. Hoitopäivänä vältäthän aurinkoa, saunomista ja hikiliikuntaa. Myös kuorivia tuotteita ja karvojen poistoa hoiden jälkeen tulee välttää noin 2 viikkoa. Hoidon jälkeen iho voi joskus punoittaa, olla kirjava, hilseillä, tulla pientä ärsytysnäppyä, kuivua ja olla aristava noin 1-2 viikon ajan. Kotihoidossa käytäthän kosteuttavia ja rauhoittavia tuotteita. Hilseileviä kohtia ei saa repiä.

Silmänympärysihon hoito -  Hoito auttaa tummiin ja turvonneisiin silmänalusiin, veltostuneeseen, kuivaan ja sameaan ihoon. Tasoittaa pintajuonteita ja elvyttää veltostunutta ja sameaa silmänynpärystä. Erinomainen myös ennaltaehkäisemään luufinnejä. Halutessasi hoitoon voi yhdistää myös luufinnejen mekaanisen puhdistuksen. Sisältää hedelmähappokuorinnan, kirkastavan ja uudistavan naamion, ihoa aktivoivan hieronnan ja silmänympärysvoiteen.

Gua Sha hoidot

Gua Sha on ikivanha kiinalaisen lääketieteen muoto. Hoito toteutetaan kivestä tehdyllä rullalla ja lastalla. Gua sha hoidolla päästään vaikuttamaan pintaa syvemmälle, missä pidempiaikaiset vaikutukset syntyvät.

Kasvoille tehtävä gua sha on kosmeettista. Kosmeettisella gua sha hoidolla keskitytään mm. hoitotuotteiden imeyttämiseen, kiinteyttämiseen, arpien häivyttämiseen, erilaisiin ihon epätasapainotiloihin, kohottamaan kasvojen linjoja ja poistamaan turvotusta.

Gua Shalla päästään hoitamaan pintaa syvemmältä, sillä se lisää verenkiertoa, imunestekiertoa sekä rentouttaa lihaksia. Lihasten elastisuus paranee ja näin ollen kasvojen ryhti ja linjaukset kiinteytyvät.

Käytämme kasvojen gua sha hieronnassa itämaista tekniikkaa, jossa käsitellään kasvojen aku- ja heijastepisteitä.

 • poistaa turvotusta
 • auttaa silmäpusseihin
 • kiinteyttää ja kohottaa kasvojen linjauksia, parantaa ihon elastisuutta, silottaa ryppyjä
 • nostaa silmäkulmia ja suupieliä
 • rentouttaa kireitä kasvojen lihaksia esim. hampaiden yhteenpuremisesta johtuva kireys kasvojen ja päänahan alueella
 • parantaa lymfanestekiertoa

Gua Sha hoito sopii melkein kaikille. On kuitenkin muutamia seikkoja, jolloin gua ajaa ei suositella:

 • aivoverenkiertohäiriöt
 • tulehdukset tai paljon luomia iholla
 • täyteaineet, täyteaineiden ottamisesta on hyvä odottaa ainakin 3kk
 • kuume ja flunssa
 • leikkaukset ja vammat
 • verenohennuslääkkeet ja sydämentahdistin, eivät kuitenkaan täysin estä hoitoa. Keskustelethan asiasta ensin lääkärin kanssa.
 • syöpä

Hoidon jälkeen hoitopäivänä:

 • muista juoda reippaasti vettä
 • älä mielellään meikkaa
 • avantouintia ei suositella, muutenkin välttele kylmää
 • ei saunaa

Jos sinua mietityttää mikä kasvohoidoista olisi sopivin, voit olla yhteydessä puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla, niin mietitään yhdessä sinulle sopiva hoito!