Kasvohoidot

Kasvohoidoissa Nea käyttää ranskalaista Yon-Kaa. Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitojen ja tuotteiden saralla. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan vaikuttavia hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.

Sonjan kasvohoidoissa käytetään puolalaista Bielenda Professional -sarjaa. Sarjan on kehittänyt Barbara Bielenda, joka tutki 90-luvulla luonnon ainesosien toimivuutta ihonhoidossa. Bielenda Professional yhdistää luonnon tehoaineet ja uusimmat tieteen läpimurrot. Sarjan sieluna on kunnioitus luontoa ja intohimo ihonhoitoa kohtaan. Hoidot ovat elämyksellisiä, tehokkaita ja hemmottelevia. Bielenda Professional tarjoaa monitehoisia hoitoja, jotka sopivat useille ihotyypeille ja vaativiinkin iho-ongelmiin. Lähes kaikki hoidot sopivat herkälle iholle. Millaisen kasvohoidon tarvitsen?

Täydellinen kasvohoito - Jos et ole hetkeen käynyt kasvohoidossa, etkä oikein tiedä mitä ihosi tarvitse tai tarvitset kokonaisvaltaisen hoidon ihollesi, on täydellinen kasvohoito hyvä valinta. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihotyyppisi mukaan ja iho hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, naamio, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, kasvohieronta ja loppuvoiteet. Hoidossa pääset tuoksumatkalle Yon-Kan aromaattiseen maailmaan tai hemmottelemaan itseäsi Bielendan elämyksellisillä tuotteilla. Hoitoa voidaan myös tarvittaessa muokata ihosi tarpeiden tai omien toiveidesi mukaisesti.

Kasvohoito (60 min) - Tunnin kasvohoidossa ehditään pureutua ihon yksittäiseen ongelmaan, oli se sitten kuivuus, juonteet, epäpuhtaudet tai vain tarve rentoutukselle ja stressin poistoon kasvoilta. Alkupuhdistuksen jälkeen teemme toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaisen kasvohoidon, johon kuuluu joko timanttihionta, mekaaninen ihonpuhdistus tai hieronta. Mahdollista on myös toteuttaa jokin Bielendan hoidoista kaksoisnaamiolla, jolloin hoitoon saadaan enemmän tehoja. 

Timanttihionnalla voidaan kirkastaa sameaa ihoa, häivyttää pigmenttiläiskiä ja arpia (esim. aknearvet), puhdistaa tukkeutunutta ihoa, tasoittaa ihon pintaa (esim. laajentuneet ihohuokoset, karhea iho) ja madaltaa pieniä juonteita. Hoito poistaa kuollutta ihosolukkoa ja parantaa ihon verenkiertoa. Hoidon tehon näkee jo ensimmäisen käsittelykerran jälkeen, mutta parhaimman tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 4 kerran sarjahoitoa, jolloin iho käsitellään viikon välein. Hoito perustuu alipaineimuun ja timanttikärkeen, joka hioo ihoa. Viikko hoidon jälkeen on vältettävä auringonottoa ja solariumia. Jos altistuminen UV-säteilylle tapahtuu, on iho suojattava aurinkovoiteella. Myös hikiliikuntaa ja saunomista on vältettävä hoitopäivänä. Jos sinulle on tehty kemiallisia kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja, on odotettava kuukausi ennen kuin timanttihionta voidaan toteuttaa. Timanttihiontaa ei myöskään suositella, mikäli sinulla on äskettäin ollut ihoon vaikuttava lääkitys (esim. akne- tai kortisonilääkitys). Aktiiviset tulehdukset iholla (esim. herpes, paljon tulehtuneita näppyjä) ovat myös este hoidolle.

HydraPeel-laitehoito on kivuton vaihtoehto ihonpuhdistukselle. Hoidossa kuljetetaan spiraalin muotoista hoitopäätä iholla, joka tekee alipaineen iholle samalla syöttäen hoitonestettä ihoon. Tämä mahdollistaa ihon syväpuhdistamisen, jossa poistetaan epäpuhtauksia, kuollutta ihosolukkoa, mustapäitä, komedoja ja keratiinijäämiä iholta ja karvatupista. Hoitonesteet samalla kosteuttavat ja elvyttävät ihoa, ja nuorentavat sekä tasoittavat ihon väriä. Viimeinen hoitoneste vielä tuo iholle antioksidanttisen suojan joka ehkäisee ikääntymisen merkeiltä. Hoitoa suositellaan pigmenttimuutoksille, auringon vahingoittamalle iholle, rypyille ja hennoille juonteille, akneiholle, komedoille, epätasaiselle ihonsävylle, tukkeutuneelle iholle, laajentuneille ihohuokosille sekä samealle iholle. Hoitoa ei voi tehdä jos olet raskaana, sinulla on vakava ihosairaus, veriteitse tarttuva sairaus (hepatiitti, AIDS), ihon palaminen, paha tulehdus ihossa, immuunipuolustuksen heikkeneminen ja avoimet haavat alueella. Hoitoa voi yhdistää happohoitoihin esimerkiksi jos halutaan hoitaa aknea tai pigmenttimuutoksia. HydraPeel-laitetta suositellaan sarjahoitona, mikäli halutaan esimerkiksi rauhoittaa ja puhdistaa ihoa epäpuhtauksista. Suosittelemme 4-8 hoitokerran sarjaa viikon välein, kysy tälle pakettihintaa erikseen. Hoidon voi ottaa myös syväpuhdistamaan iho satunnaisesti, ja silloin suosittelemme käymään hoidossa aina vuoden ajan vaihtuessa. 


Spa Kasvohoito - Huutaako ihosi kosteutusta vai tahdotko vain rentouttavan hemmotteluhetken keskelle arkea? Tällöin Spa Kasvohoito on hyvä valinta. Hoidossa keskitytään rentoutumiseen ja se toteutetaan ihoa kostettavilla tuotteilla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, sekä kasvoille että käsille ja hieronnan, jossa käsitellään kasvot, päänahka, niska-hartiaseutu, decolteen alue ja kädet. Lopuksi sinulle valitaan vielä ihotyyppisi mukainen päivävoide ja kynsinauhoille levitetään kynsinauhaöljy. Hoidon lopuksi tarjoillaan lämmintä yrttiteetä. Hieronnan kesto noin 40min.

Jos taas kaipaat pelkästään rentouttavaa hetkeä, etkä niinkään ihonhoitoa, valikoimastamme löytyy myös Kasvo- ja päähieronta, jossa pääset rentoutumaan ja nauttimaan vain hieronnasta! Kasvo- ja päähieronnan voit yhdistää myös mihin tahansa muuhun hoitoon lisäpalveluksi! Lisäpalveluista ja hinnastosta löytyy myös ihana silmänympäryshoito, jossa iho kuoritaan, hierotaan seerumilla ja levitetään merilevä-ruusunaamio. Hoito häivyttää juonteita, heleyttää silmienympärysihoa ja kohottaa katsetta! Silmänympäryshoitoa voidaan toteuttaa myös sarjahoitona, jos halutaan taistella ilmejuonteita vastaan ja napakoittaa silmänympärysihoa. 

Happohoito kasvoille - Happohoidot totetutetaan meillä joko Ekopharman AHA-hapoilla tai Bielenda Professional X-Foliate-hapoilla. Hapot toimivat kemiallisena kuorintana, jotka hajottavat ihon pinnalla olevaa keratiinisoluja toisiinsa sitovaa soluväliainetta, jolloin ihon uloin kerros eli sarveissolukerros kuoriutuu pois. Eri hapoilla on kemiallisten ominaisuuksiensa johdosta erityisiä ihonhoidollisia vaikutuksia, joiden ansiosta yhdistelemällä eri happoja voidaan hoitaa tehokkaasti yksilöllisiä iho-ongelmia. X-Foliate-hapoista löytyy hapot couperosaiholle (herkälle iholle, vähentää punoitusta, rauhoittaa ihoa, parantaa ihon sävyä, sitoo vettä ihoon ja ehkäisee kosteuden haihtumista), aikuiselle iholle (kirkastaa, silottaa), pigmenttimuutoksille (vaalentaa pigmenttiläiskiä, tasoittaa ihon väriä, kirkastaa ihoa) ja akneiholle (puhdistaa, antibakteerinen, kuorii, kirkastaa, rauhoittaa).

Happokuorinnat uudistavat ja kuorivat ihoa tehokkaasti ilman mekaanista hankausta. Parhaimpien tuloksien saamiseksi, etenkin aknen, arpien, pigmenttimuutosten ja ikääntyneen ihon hoidossa suosittelemme hoitoa tehtäväksi sarjahoitona 3-6 kertaa 1-2 viikon välein. 
Hoitoa ei voida tehdä mikäli iho on rikki, hoidettavalla alueella on aktiivinen herpes, olet raskaana tai imetät, syöt roaccutan kuuria (hoidon lopettamisen jälkeen tulisi odottaa 6kk ennen happohoitoja), sinulla on keloiditaipumus, virus- tai sieniperäinen ihotauti, runsaasti luomia kasvoilla tai sinulle on tehty 6kk sisällä kirurginen toimenpide hoitoalueelle. Mikäli olet äskettäin käynyt muissa ihoa syvästi kuorivissa hoidoissa, voidaan happokuorintoja tehdä 1,5-2kk päästä. Hoidon jälkeen iho tulisi suojata aurinkosuojavoiteella. Hoitopäivänä vältäthän aurinkoa, saunomista ja hikiliikuntaa. Myös kuorivia tuotteita ja karvojen poistoa hoiden jälkeen tulee välttää noin 2 viikkoa. Hoidon jälkeen iho voi joskus punoittaa, olla kirjava, hilseillä, tulla pientä ärsytysnäppyä, kuivua ja olla aristava noin 1-2 viikon ajan. Kotihoidossa käytäthän kosteuttavia ja rauhoittavia tuotteita. Hilseileviä kohtia ei saa repiä.


Bielenda Professional kasvohoidoista meillä on valikoimassa Microbiome Pro Care herkälle ongelmaiholle, tehokosteuttava Hydra-Hyal, pikakaunistava kultahoito, S.O.S. couperosaihon hoito sekä tehokas erikoishappohoito X-FOLIATE.

Microbiome Pro Care on tasapainottava ja suojaava kasvohoito, joka perustuu pro- ja prebioottien sekä maitohapon muodostamaan symbioottiyhdistelmään, joka vahvistaa ihon hyvää bakteeriflooraa. Biosuojaava kerros luo iholle suojaavan kalvon, joka tehostaa herkän ihon suojaa ulkoisia tekijöitä vastaan. Kasvohoidon kokonaisvaltaiset bioottiset tuotteet tekevät hoidosta tehokkaan mutta myös hemmottelevan elämyksen. Lopputuloksena on vahvempi, tasapainoisempi iho. Voidaan toteuttaa myös sarjahoitona 1 krt/vko 4-6 viikon ajan. 

Hydra-Hyal on ainutlaatuinen hyaluronihappohoito, joka perustuu innovatiiviseen HYDRA-HYAL -teknologiaan, joka tekee kuivasta ja väsyneestä ihosta raikkaan näköisen. HYDRA-HYALin sisältämä hyalyronihappo on kuivan ihon pelastaja. Se sitoo ihoon kosteutta jopa 1000-kertaisesti oman painonsa verran. Heksapeptidit ovat luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto botoksille. Ne ehkäisevät ilmejuonteita "rentouttamalla" kasvojen lihaksia. HYDRA-HYAL hyalyronihappohoito täyttää juonteita sisältäpäin, jolloin iho silottuu ja näyttää välittömästi nuorekkaammalle.

Kultahoito kiinteyttää ja heleyttää aikuista ihoa ja sopii erinomaisesti pikakaunistajaksi ennen juhlia. Tuotteet sisältävät yleellistä kolloidista kultaa (partikkelikooltaan hyvin pientä, n. 4 mikronia), joka edistää ihon aineenvaihduntaa, silottaa ilmejuonteita, stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä kosteuttaa tehokkaasti. Mikä parasta - tähän luksukseen on jokaisella varaa. Tulokset ovat havaittavissa välittömästi.

S.O.S. couperosaihon hoito on suunniteltu herkälle couperosaiholle. Vaalea ja herkkä iho yhdistettynä äärimmäisiin sääolosuhteisiin on resepti couperosan puhkeamiselle, joten se koskettaa varsin montaa suomalaista. Bielendan couperosahoito perustuu kolmen tehokkaan ainesosan yhdistelmään. Hoito auttaa näkyviin oireisiin sekä ehkäisee couperosan voimistumista vahvistamalla ihon pintaverisuonia sekä puolustuskykyä. Tehokas hoito vahvistaa ihoa sekä auttaa näkyvästi ihon punoitukseen.

X-FOLIATE happohoidolla saat näkyviä tuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. X-Foliate happohoito tarjoaa toimivan ratkaisun yleisimpiin iho-ongelmiin: couperosaan, akneen, pigmenttimuutoksiin ja ikääntyvän ihon haasteisiin. Hoidossa on neljä erilaista ihoa kemiallisesti kuorivaa happokoostumusta. Bielenda Professional laboratoriot ovat hyödyntäneet kuorinnoissa kahdeksaa eri happoa, jolloin hoidot kohdistuvat eri iho-ongelmiin mahdollisimman tehokkaasti. Hoitoja voi tehdä ympäri vuoden. Suositellaan sarjahoitona kerran viikossa, 4-6 kertaa. Aknen ja pigmenttimuutosten hoidossa suosituksena on aina 6 hoidon sarja.


Jos sinua mietityttää mikä kasvohoidoista olisi sopivin, voit olla yhteydessä puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla, niin mietitään yhdessä sinulle sopiva hoito!