Kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytämme ranskalaista Yon-Kaa. Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitojen ja tuotteiden saralla. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan vaikuttavia hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.

Meiltä löytyy myös myynnistä Ekopharmaa, joka on suomalainen ammattikosmetiikkasarja. Kaikki Ekopharman tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa, eikä niiden valmistuksessa ole käytetty eläinkokeita. Tuotteille on myönnetty suomalainen FI- Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. Tuotteet eivät myöskään sisällä mineraaliöljyjä, sulfaatteja tai keinotekoisia hajusteita. Ekopharma löytyy myös vaihtoehtona kasvohoitoihin mikäli Yon-Kan tuoksumaailma tuntuu liian vahvalta.

Ekopharma on kehitetty suomalaiselle iholle, tuotteiden aktiiviaineet ovat kotimaisia marjoja ja kasviuutteita. Marjoilla on erinomaisia vaikutuksia ihon hoidossa; ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja sopivat myös herkkäihoisille. Sarjan kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho!


Millaisen kasvohoidon tarvitsen?

Le Grand Classique - Klassinen Kasvohoito - Jos et ole hetkeen käynyt kasvohoidossa, etkä oikein tiedä mitä ihosi tarvitse tai tarvitset kokonaisvaltaisen hoidon ihollesi, on klassinen kasvohoito hyvä valinta. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihotyyppisi mukaan ja iho hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kaksoiskuorinta (entsymaattinen ja happokuorinta), naamio, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvohieronta ja päivävoide. Hoidossa pääset tuoksumatkalle Yon-Kan aromaattiseen maailmaan. Eteeristen öljyjen tuoksumaailma vie sinut kohti tasapainoa ja harmoniaa. Hoitoa voidaan myös tarvittaessa muokata ihosi tarpeiden tai omien toiveidesi mukaisesti.

Spa Kasvohoito - Huutaako ihosi kosteutusta vai tahdotko vain rentouttavan hemmotteluhetken keskelle arkea? Tällöin Spa Kasvohoito on hyvä valinta. Hoidossa keskitytään rentoutumiseen ja se toteutetaan ihoa kostettavilla tuotteilla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, sekä kasvoille että käsille ja hieronnan, jossa käsitellään kasvot, päänahka, niska-hartiaseutu, decolteen alue ja kädet. Lopuksi sinulle valitaan vielä ihotyyppisi mukainen päivävoide ja kynsinauhoille levitetään kynsinauhaöljy. Hoidon lopuksi tarjoillaan lämmintä yrttiteetä. Hieronnan kesto noin 40min.

Ihonpuhdistus - Ihonpuhdistuksessa keskitytään ihon puhdistamiseen. Iho puhdistetaan mekaanisesti instrumentilla, jolla saadaan poistettua ihosta mustapäitä, miliumeja ja muita epäpuhtauksia. Mekaanisen puhdistuksen lisäksi hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja päivävoide. Ihonpuhdistuksen jälkeen seuraava vuorokausi on hyvä välttää meikkiä, saunomista, hikoilua ja ihon koskettelua. Ihonpuhdistuksessa olisi hyvä käydä pari kertaa vuodessa, ja tietysti tarpeen mukaan omasta ihosta riippuen. Ihonpuhdistus on myös hyvä ensimmäinen kasvohoito nuorelle, kun epäpuhtauksia alkaa ilmaantua. Hoidon aikana voidaan myös käydä läpi ihonhoitorutiinia, kuinka ihoa tulisi hoitaa, miksi ja millaisilla tuotteilla.

Jos taas kaipaat pelkästään rentouttavaa hetkeä, etkä niinkään ihonhoitoa, valikoimastamme löytyy myös Kasvo- ja päähieronta, jossa pääset rentoutumaan ja nauttimaan vain hieronnasta! Kasvo- ja päähieronnan voit yhdistää myös mihin tahansa muuhun hoitoon lisäpalveluksi!

Timanttihionta - Timanttihionnalla voidaan kirkastaa sameaa ihoa, häivyttää pigmenttiläiskiä ja arpia (esim. aknearvet), puhdistaa tukkeutunutta ihoa, tasoittaa ihon pintaa (esim. laajentuneet ihohuokoset, karhea iho) ja madaltaa pieniä juonteita. Hoito poistaa kuollutta ihosolukkoa ja parantaa ihon verenkiertoa. Hoidon tehon näkee jo ensimmäisen käsittelykerran jälkeen, mutta parhaimman tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 4 kerran sarjahoitoa, jolloin iho käsitellään viikon välein. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, timanttihionnan, naamion ja päivävoiteen. Voidaan toteuttaa myös vartalolle.
Hoito perustuu alipaineimuun ja timanttikärkeen, joka hioo ihoa. Hoito on kivuton.

Viikko hoidon jälkeen on vältettävä auringonottoa ja solariumia. Jos altistuminen UV-säteilylle tapahtuu, on iho suojattava aurinkovoiteella. Myös hikiliikuntaa ja saunomista on vältettävä hoitopäivänä. Jos sinulle on tehty kemiallisia kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja, on odotettava kuukausi ennen kuin timanttihionta voidaan toteuttaa. Timanttihiontaa ei myöskään suositella, mikäli sinulla on äskettäin ollut ihoon vaikuttava lääkitys (esim. akne- tai kortisonilääkitys). Aktiiviset tulehdukset iholla (esim. herpes, paljon tulehtuneita näppyjä) ovat myös este hoidolle.
Hoidon jälkeen iho on vastaanottavaisempi hoitotuotteille, kun kuollut ihosolukko on poistettu. Hoidon jälkeen voi esiintyä ohimenevää kireyden/nipistelyn tunnetta, muistathan käyttää kosteuttavia kotihoitotuotteita timanttihionnan jälkeen.

AHA-happokuorinta - Happokuorinta on ihoa kirkastava, heleyttävä ja elvyttävä "tuhkimohoito". Se auttaa mm. akneen, aknearpiin, juonteisiin, ikääntyneeseen ihoon, pigmenttimuutoksiin, uv säteilyn aiheuttamiin vaurioihin (mm. valovanhentunut iho) ja ihon kuivuuteen ja sameuteen. Hoito on myös todellinen kirkastus kasvoille esimerkiksi ennen juhlia.

Kuorintoja löytyy 2 eri vahvuutta. Käytettävä happo valitaan hoidon yhteydessä ihon kunnon ja haluttujen vaikutusten perusteella. Miedompaa happoa voidaan käyttää myös herkälle ja atooppiselle iholle.

Happokuorinnat uudistavat ja kuorivat ihoa tehokkaasti ilman mekaanista hankausta. Parhaimpien tuloksien saamiseksi, etenkin aknen, arpien, pigmenttimuutosten ja ikääntyneen ihon hoidossa suosittelen hoitoa tehtäväksi sarjahoitona 3-6 kertaa 1-2 viikon välein.

Hoitoa ei voida tehdä mikäli iho on rikki, hoidettavalla alueella on aktiivinen herpes, olet raskaana tai syöt roaccutan kuuria (hoidon lopettamisen jälkeen tulisi odottaa 6kk ennen happohoitoja). Mikäli olet äskettäin käynyt muissa ihoa syvästi kuorivissa hoidoissa, voidaan happikuorintoja tehdä 1,5-2kk päästä. Hoidon jälkeen iho tulisi suojata aurinkosuojavoiteella. Hoitopäivänä vältäthän aurinkoa, saunomista ja hikiliikuntaa. Myös kuorivia tuotteita ja karvojen poistoa hoiden jälkeen tulee välttää noin 2 viikkoa. Kesäisin suosittelen välttämään AHA kuorintahoitoja.

Hoidon jälkeen iho voi joskus punoittaa, olla kirjava, hilseillä, tulla pientä ärsytysnäppyä, kuivua ja olla aristava noin 1-2 viikon ajan. Kotihoidossa käytäthän kosteuttavia ja rauhoittavia tuotteita. Hilseileviä kohtia ei saa repiä.

Jos sinua mietityttää mikä kasvohoidoista olisi sopivin, voit olla yhteydessä puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla, niin mietitään yhdessä sinulle sopiva hoito!