Lahjakortit

Lahjakortteja voit ostaa joko valitsemaasi palveluun tai vapaa valintaiselle summalle, jolloin lahjakortin saaja voi itse valita tahtomansa palvelun.

Voit tulla ostamaan lahjakortin paikan päälle tai tehdä oston verkossa, jolloin lahjakortti toimitetaan sinulle joko postitse tai sähköisessä muodossa. Mikäli tulet ostamaan lahjakortin paikan päälle, huomioitan että olemme avoinna sopimuksen mukaan. Soita/laita viestiä numeroon 050 543 1281 tai lähetä sähköpostia info@nmbeauty.fi, niin sovitaan aika, jolloin voit tulla ostoksille. UUTTA! Voit myös varata itsellesi ajan lahjakorttiostoksille 24h verkkoajanvarauksesta! Verkkoajanvaraukseen pääset tästä: www.slotti.fi/booking/nmbeauty/ 

Lahjakortit ovat voimassa 6kk ostopäivästä.

Lahjakortin osto verkossa

Lahjakortin voit ostaa verkossa maksamalla lahjakortille tahdotun summan tilisiirrolla.
Tilinumero: FI21 5770 0520 4640 22 / NM Beauty

Maksun jälkeen lähetä oheisella lomakkeella seuraavat tiedot:

Lahjakortin saajan nimi:
Lahjan antajan nimi:
Mihin palveluun lahjakortti on / onko lahjakortti tietylle summalle, jolloin lahjan saaja voi valita tahtomansa palvelun?
Tahdotko lahjakortin toimitettavaksi postitse, sähköisesti vai noudatko hoitolalta (ja koska tulisit noutamaan)? Mainitse myös toimitetaanko lahjakortti suoraan lahjan saajalle vai sinulle, sekä sähköposti tai postitusosoite. Lahjakortti toimitetaan heti kun tilisiirto näkyy tilillä.
Voit myös mainita muita erityistoiveita mitä tahtoisit lahjakorttiin. Mainitsethan myös postitus tai sähköpostiosoitteen, johon lahjakortti toimitetaan.
Oma puhelinnumerosi: