Lahjakortit

Lahjakortteja voit ostaa joko valitsemaasi palveluun tai vapaa valintaiselle summalle, jolloin lahjakortin saaja voi itse valita tahtomansa palvelun. 
Voit tulla ostamaan lahjakortin paikan päälle tai tehdä oston verkossa. Mikäli tulet ostamaan lahjakortin paikan päälle, huomioithan että olemme avoinna vain ajanvarauksella. Soita/laita viestiä numeroon 050 543 1281 tai lähetä sähköpostia info@nmbeauty.fi, niin sovitaan aika, jolloin voit tulla ostoksille. Voit myös varata itsellesi ajan lahjakorttiostoksille 24h verkkoajanvarauksesta!

Suoraan liikkeeltä tai postituksella ostetut fyysiset lahjakortit ovat voimassa 5kk ostopäivästä, verkkokaupasta ostetut 3kk.

Lahjakortti postituksella? Lahjakortin osto onnistuu myös tilattuna postituksella, tällöin maksa haluamasi summa tilille FI21 5770 0520 4640 22 / NM Beauty + postitusmaksu 2€, ja laita meille sähköpostia info@nmbeauty.fi.
Kerro sähköpostissa tahdotko lahjakortin olevan tiettyyn hoitoon, esim. Kasvohoito vai kirjoitetaanko korttiin pelkästään kortin arvo jolloin lahjansaaja päättää itse mihin lahjan käyttää. Kerro myös lahjan saajan ja antajan nimi kuinka ne tahdot korttiin kirjoitettavan, sekä osoite jonne lahja postitetaan. Myös jos on muita erityistoiveita lahjakortin suhteen. Lahjakortti postitetaan kun maksu näkyy tilillä, saat tästä vielä vahvistusviestin!