Vartalohoidot ja jalat

YUMI™ Feet

YUMI™ Feet -jalkahoito on kovettumahoito, jonka pääasiallisena tarkoituksena on poistaa kovettumia jaloista, tähän tarkoitukseen erityisesti suunnitellun hoitoprotokollan mukaisesti. "De Si Jolis Pieds" eli "Kauniit jalat" -kovettumahoito poistaa kovettumia jaloista vain 15 minuutissa. Välittömiä tuloksia tuottava kumouksellinen tuote on kehitetty ja valmistettu 100-prosenttisesti Ranskassa, ja se täyttää tiukat laatuvaatimukset. Kerran hoitoa kokeiltuasi ihastut varmasti ja palaat YUMI™ Feet-hoitoon aina uudelleen. YUMI™ Feet -jalkahoidossa jalkoja ei ole tarpeen kylvettää, sillä kovettumien poistamiseen ei tarvita ihoa pehmittävää jalkakylpyä. Tämän vuoksi jalkakylpy ei kuulu YUMI™ Feet -jalkahoitoon. YUMI™ Feet -kovettumahoito sopii erityisen hyvin kovettumien poistoon, kuiville kantapäille, känsille ja pykimille. YUMI™ Feet -kovettumahoitoon voit liittää myös Shellac-lakkauksen.

Kosmetologin tekemä kovettumahoito pehmittää ja poistaa kovettumat ja luo pohjan helpommalle jalkojen kotihoidolle. Paksun kuivan sarveistuneen kerrostuman poistaminen helpottaa jalkavoiteiden imeytymistä ja saa näin jalat pysymään pidempään pehmeinä ja ihon kosteutettuna. Kosmetologi levittää aina hoidon päätteeksi jalkoihin erittäin paksun ja kosteuttavan, nimenomaan jalkojen iholle tarkoitetun voiteen. Mikään hoito ei kuitenkaan kosteuta jalkojen ihoa pysyvästi, sillä se on valitettavasti mahdotonta. Jalkoja tulisikin siksi hoitaa päivittäin jalkavoiteella, mikäli ihon toivotaan säilyvän pehmeänä pysyvästi. Hoitoa ei voi tehdä rikkinäiselle tai ärtyneelle iholle, diabeetikoiden tulee konsultoida lääkäriä. Katso alta Sonjan tekemä video hoidosta.

@kynsisonja 1000 seuraajaa woooooot!!! Kiitos kaikille! ❤️ Kommentoikaa toiveita tuleviin pätkiin! #kauneushoitola #yumifeet #foryou #sinunsivu #kosmetologi ♬ alkuperäinen ääni - kynsisonja

Polynesian Unelma-Vartalohoito

Rentouttava Polynesian Unelma -vartalohoito tarjoaa tauon arjen kiireeseen ja tuo tuulahduksen Tahitin eksoottisia tuoksuja!

​Tämä todellinen hemmotteluhoito sisältää trooppisen kuorinta-aineen, jonka vaikuttavina aineina ovat merisuola, kookoksen kuorijauhe sekä aito Bora Boran valkoinen rantahiekka, pitkän rentouttavan hieronnan sekä ravitsevan ja ihoa kaunistavan helmiäishohtoisen vartalovoiteen. Hoitoon kuuluu myös ihoa ravitseva Vanilja & Monoï vartalokääre. Vartalohoidon jälkeen ihosi on pehmeä ja ravittu sekä mieli ja keho täydellisesti rentoutunut.