Vartalohoidot ja jalat

YUMI™ Feet

YUMI™ Feet -jalkahoito on kovettumahoito, jonka pääasiallisena tarkoituksena on poistaa kovettumia jaloista, tähän tarkoitukseen erityisesti suunnitellun hoitoprotokollan mukaisesti. "De Si Jolis Pieds" eli "Kauniit jalat" -kovettumahoito poistaa kovettumia jaloista vain 15 minuutissa. Välittömiä tuloksia tuottava kumouksellinen tuote on kehitetty ja valmistettu 100-prosenttisesti Ranskassa, ja se täyttää tiukat laatuvaatimukset. Kerran hoitoa kokeiltuasi ihastut varmasti ja palaat YUMI™ Feet-hoitoon aina uudelleen. YUMI™ Feet -jalkahoidossa jalkoja ei ole tarpeen kylvettää, sillä kovettumien poistamiseen ei tarvita ihoa pehmittävää jalkakylpyä. Tämän vuoksi jalkakylpy ei kuulu YUMI™ Feet -jalkahoitoon. YUMI™ Feet -kovettumahoito sopii erityisen hyvin kovettumien poistoon, kuiville kantapäille, känsille ja pykimille.

Kosmetologin tekemä kovettumahoito pehmittää ja poistaa kovettumat ja luo pohjan helpommalle jalkojen kotihoidolle. Paksun kuivan sarveistuneen kerrostuman poistaminen helpottaa jalkavoiteiden imeytymistä ja saa näin jalat pysymään pidempään pehmeinä ja ihon kosteutettuna. Kosmetologi levittää aina hoidon päätteeksi jalkoihin erittäin paksun ja kosteuttavan, nimenomaan jalkojen iholle tarkoitetun voiteen. Mikään hoito ei kuitenkaan kosteuta jalkojen ihoa pysyvästi, sillä se on valitettavasti mahdotonta. Jalkoja tulisikin siksi hoitaa päivittäin jalkavoiteella, mikäli ihon toivotaan säilyvän pehmeänä pysyvästi. Hoitoa ei voi tehdä rikkinäiselle tai ärtyneelle iholle, diabeetikoiden tulee konsultoida lääkäriä. Katso alta Sonjan tekemä video hoidosta.

@kynsisonja 1000 seuraajaa woooooot!!! Kiitos kaikille! ❤️ Kommentoikaa toiveita tuleviin pätkiin! #kauneushoitola #yumifeet #foryou #sinunsivu #kosmetologi ♬ alkuperäinen ääni - kynsisonja

Timanttihionta ja happohoito vartalolle


Yhdellä hoitokerralla voidaan keskittyä hoitamaan yhtä aluetta, esim. selkä. Molemmilla hoidoilla voidaan hoitaa epäpuhdasta, akneen taipuvaista ihoa, arpia (esim. aknearvet), tasoittaa muuta epätasaisuutta ihossa ja kuoria tehokkaasti kuiva ihosolukko pois. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan tuloksia, mutta parempien tuloksien saavuttamiseksi suositellaan otettavaksi sarjahoitona.
Lisätietoja timanttihionnasta ja happohoidosta, sekä niiden eroista löydät kasvohoidot osiosta.