Palvelut

Karvojenpoisto sokeroinnilla

Sokerointi on turvallinen ja vahaa hellävaraisempi karvanpoistomenetelmä. Karva poistetaan kasvusuuntaan, jolloin vältetään karvan katkeilua, eikä sokeri tartu elävään ihosolukkoon, joten sokerointi on hellävarainen ja turvallinen karvanpoistomenelmä myös intiimialueelle. Sokeritahnaa käytetään ihonlämpöisenä, jolloin se ei myöskään polta ihoa. Sokeritahna on valmistettu 100% luonnon ainesosista, eikä sen valmistuksessa ole käytetty eläinkokeita. Käytämme sokeroinnissa Alexandria Professional® vartalosokereita.

Karva poistetaan kokonaan karvatupista, jolloin se pysyy poissa sen normaalin kasvukaaren verran. Tämä on yksilöllistä, mutta yleinen sokerointiväli on noin 4-6viikkoa. 

Sokeroinnilla saadaan karvan lisäksi poistettua myös kuollut ihosolukko, vaatteista tarttuneet väriaineet ja kemikaalit, jolloin ihosta tulee kirkkaampi ja terveemmän näköinen. Myös tatuoinnit kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko. Säännöllisesti tehtynä sokerointi heikentää ja hidastaa karvankasvua. Lopputuloksena silkinpehmeä ja karvaton iho, ilman jatkuvaa sheivaamista!

Sokerointiin tullessa karvan on hyvä olla noin 5mm pituista. Sokerilla saadaan poistettu myös 1mm pituista karvaa, mutta varsinkin ensimmäisessä sokeroinnissa karvan on hyvä olla pidempää, jotta saadaan sokerille ihanteellinen tarttuma pinta-ala karvaan. Sheivaamista on siis hyvä välttää parikin viikkoa ennen sokerointiin tuloa. 

Sokeroinnin jälkeen ensimmäinen vuorokausi tulisi välttää saunomista, hikoilua ja solariumia. Kasvojen sokeroinnissa myös meikkaamista tulisi välttää samana päivänä ja kainaloiden sokeroinnissa deodoranttia. Sokeroinnin jälkeen muistathan kuoria ja kosteuttaa ihoasi säännöllisesti estääksesi sisäänkasvavia karvoja. Voit myös ostaa meiltä kotiin kuorintahanskoja, joilla ihon kuorinta sujuu helposti ja nopeasti!

Sokeroinnilla saadaan poistettua karvaa lähes mistä vain, sääret, reidet, käsivarret, kainalot, bikiniraja, intiimialue, kasvot jne. Sokerointi sopii sekä miehille, että naisille!

Brasilialainen sokerointi

Brasilialaisessa sokeroinnissa poistetaan karvoitus genitaalialueelta. Peseydythän ennen sokerointiin tuloa, hoitolastan wcstä löytyy myös käsisuihku peseytymistä varten.  Kuukautiset eivät ole este brasialaiselle sokeroinnille, kunhan käytät tampoonia. Brasialaista sokerointia teemme vain naisille.

Kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytämme Ekopharmaa, joka on suomalainen ammattikosmetiikkasarja. Kaikki Ekopharman tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa, eikä niiden valmistuksessa ole käytetty eläinkokeita. Tuotteille on myönnetty suomalainen FI- Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. Tuotteet eivät myöskään sisällä mineraaliöljyjä, sulfaatteja tai keinotekoisia hajusteita.

Ekopharma on kehitetty suomalaiselle iholle, tuotteiden aktiiviaineet ovat kotimaisia marjoja ja kasviuutteita. Marjoilla on erinomaisia vaikutuksia ihon hoidossa; ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja sopivat myös herkkäihoisille. Sarjan kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho!

Millaisen kasvohoidon tarvitsen?

Kasvohoito - Jos et ole hetkeen käynyt kasvohoidossa, etkä oikein tiedä mitä ihosi tarvitse tai tarvitset kokonaisvaltaisen hoidon ihollesi, on perus kasvohoito hyvä valinta. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihotyyppisi mukaan ja iho hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, naamio, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvohieronta ja päivävoide. Hoitoa voidaan myös tarvittaessa muokata ihosi tarpeiden tai omien toiveidesi mukaisesti.

Spa Kasvohoito - Huutaako ihosi kosteutusta vai tahdotko vain rentouttavan hemmotteluhetken keskelle arkea? Tällöin Spa Kasvohoito on hyvä valinta. Hoidossa keskitytään rentoutumiseen ja se toteutetaan ihoa kostettavilla tuotteilla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, sekä kasvoille että käsille ja hieronnan, jossa käsitellään kasvot, päänahka, niska-hartiaseutu, decolteen alue ja kädet. Lopuksi sinulle valitaan vielä ihotyyppisi mukainen päivävoide ja kynsinauhoille levitetään kynsinauhaöljy. Hoidon lopuksi tarjoillaan lämmintä yrttiteetä. Hieronnan kesto noin 40min.

Ihonpuhdistus - Ihonpuhdistuksessa keskitytään ihon puhdistamiseen. Iho puhdistetaan mekaanisesti instrumentilla, jolla saadaan poistettua ihosta mustapäitä, miliumeja ja muita epäpuhtauksia. Mekaanisen puhdistuksen lisäksi hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja päivävoide. Ihonpuhdistuksen jälkeen seuraava vuorokausi on hyvä välttää meikkiä, saunomista, hikoilua ja ihon koskettelua. Ihonpuhdistuksessa olisi hyvä käydä pari kertaa vuodessa, ja tietysti tarpeen mukaan omasta ihosta riippuen. Ihonpuhdistus on myös hyvä ensimmäinen kasvohoito nuorelle, kun epäpuhtauksia alkaa ilmaantua. Hoidon aikana voidaan myös käydä läpi ihonhoitorutiinia, kuinka ihoa tulisi hoitaa, miksi ja millaisilla tuotteilla.

Jos taas kaipaat pelkästään rentouttavaa hetkeä, etkä niinkään ihonhoitoa, valikoimastamme löytyy myös Kasvo- ja päähieronta, jossa pääset rentoutumaan ja nauttimaan vain hieronnasta! Kasvo- ja päähieronnan voit yhdistää myös mihin tahansa muuhun hoitoon lisäpalveluksi!

Timanttihionta - Timanttihionnalla voidaan kirkastaa sameaa ihoa, häivyttää pigmenttiläiskiä ja arpia (esim. aknearvet), puhdistaa tukkeutunutta ihoa, tasoittaa ihon pintaa (esim. laajentuneet ihohuokoset, karhea iho) ja madaltaa pieniä juonteita. Hoito poistaa kuollutta ihosolukkoa ja parantaa ihon verenkiertoa. Hoidon tehon näkee jo ensimmäisen käsittelykerran jälkeen, mutta parhaimman tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 4 kerran sarjahoitoa, jolloin iho käsitellään viikon välein. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, timanttihionnan, naamion ja päivävoiteen. Voidaan toteuttaa myös vartalolle.
Hoito perustuu alipaineimuun ja timanttikärkeen, joka hioo ihoa. Hoito on kivuton.

Viikko hoidon jälkeen on vältettävä auringonottoa ja solariumia. Jos altistuminen UV-säteilylle tapahtuu, on iho suojattava aurinkovoiteella. Myös hikiliikuntaa ja saunomista on vältettävä hoitopäivänä. Jos sinulle on tehty kemialisia kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja, on odotettava kuukausi ennnen kuin timanttihionta voidaan toteuttaa. Timanttihiontaa ei myöskään suositella, mikäli sinulla on äskettäin ollut ihoon vaikuttava lääkitys (esim. akne- tai kortisonilääkitys). Aktiiviset tulehdukset iholla (esim. herpes, paljon tulehtuneita näppyjä) ovat myös este hoidolle.
Hoidon jälkeen iho on vastaanottavaisempi hoitotuotteille, kun kuollut ihosolukko on poistettu. Hoidon jälkeen voi esiintyä ohimenevää kireyden/nipistelyn tunnetta, muistathan käyttää kosteuttavia kotihoitotuotteita timanttihionnan jälkeen.

Jos sinua mietityttää mikä kasvohoidoista olisi sopivin, voit olla yhteydessä puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla, niin mietitään yhdessä sinulle sopiva hoito!

YumiLashes ripsien kestotaivutus

YumiLashes on ripsien kestotaivutus, joka saa ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa ja irto osia!

YumiLashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsien kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YumiLashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

YumiLashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. YumiLashes - käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. YumiLashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Käsittely voidaan uusia kun kaikki ripset ovat uusiutuneet.

Ennen taivutusta: Tulethan hoitoon mielellään ilman silmämeikkiä. Piilolinssit on poistettava ennen hoitoa. Kestotaivutusta ei suositella raskaana oleville, johtuen siitä että kehon hormonitasojen muuttuessa emme voi taata taivutuksen lopputulosta.

Taivutuksen jälkeen: Taivutuksen jälkeen tulisi 1-2 vuorokautta välttää mm. ripsien kastelemista, saunomista ja ripsiväriä. Tämän jälkeen voit pestä ripsiä täysin normaalisti ja käyttää tarvittaessa ripsiväriä.
Taivutuksen jälkeen suositellaan käyttämään YumiLashesin keratiinimaskaraa kotihoitotuotteena. Maskara on väritön ja kosteuttaa ja ravitsee ripsiä. Voit ostaa maskaraa Nm Beautylta hintaa 37 euroa.

YumiLashes hoito sisältää ripsien kestotaivutuksen, kestovärjäyksen ja keratiinihoidon kosteuttamaan ja ravitsemaan ripsiä sekä silmänympärysihoa!


Ennen ja jälkeen kuvia YumiLashes kestotaivutuksesta löydät Nm Beautyn facebookista Nm Beauty tai instagramista nmbeautykuopio.

YumiBrows kulmakarvojen laminointi

YumiBrows kulmakarvojen laminointi on uusi menetelmä, jossa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Käsittely kestää 4-6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on kivuton tapa kaunistaa ja korostaa omia luonnollisia kulmakarvojaan vaihtoehtona kestopigmennoinnille ja microbladingille.

Menetelmä ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.
Kyse ei ole pelkästään muotoilusta ja värjäyksestä, vaan YumiBrows on todellinen kulmia hellivä syvähoito.

Ennen hoitoa ei suositella öljyjen käyttöä kulmiin muutamia viikkoja ennen käsitelyä. Öljyt voivat muodostaa karvan pinnalle kalvon, jolloin karvojen laminointiin käytetyt aineet eivät välttämättä pääse imeytymään kunnolla kalvon läpi. Lamiointia ei myöskään suositella jos olet raskaana. Elimistön hormonitasojen muuttuessa laminoinnin lopputulosta ei voida tällöin taata.

Hoidon jälkeen kulmakarvoja ei saa kastella 48 tuntiin. Tämän jälkeen kulmia voi meikata ja pestä normaalisti.

Kulmien laminointi voidaan uusia 8-12 viikon välein.

Brazilian Brows kulmakarvojen hennavärjäys

Brazilian Brows kulmavärit ovat kasvivärejä. Ne ovat kemikaalittomia ja sopivat herkällekkin iholle. Hennalla värjättyjen kulmakarvojen etuna on se, että ne kiinnittyvät ihoon karvojen väliin, mikä saa kulmakarvat näyttämään tuuheammilta. Hennalla voidaan luoda kulmakarvoille uudet muodot ja täyttää kulmakarvoissa olevat mahdolliset aukot. Hennaväri pysyy iholla 7-14 päivää ja karvoissa jopa 6 viikkoa. 

- Ei lyijyä
- Ei ammoniakkia
- Ei vetyperoksidia
- Ei fenyleenidiamiineja

Valittavissa kuusi eri värisävyä! Sävyt ovat intensiivisiä, luonnollisia ja melko tummia. Valikoimasta löytyy sekä kylmiä että lämpimiä värisävyjä.

Varsinkin talvisin kannattaa kulmakarvojen alla oleva iho kuoria kotona käsittelyä edeltävänä iltana, jotta väri tarttuu tasaisemmin ja kestää ihossa kauemmin. Käsittelyn jälkeen tulisi ainakin 24h välttää kulmien kastelua, meikkaamista ja rasvojen levittämistä kulmakarvojen alueelle, koska tänä aikana väri tekeytyy vielä iholle.