Palvelut

Karvojenpoisto sokeroinnilla

Sokerointi on turvallinen ja vahaa hellävaraisempi karvanpoistomenetelmä. Karva poistetaan kasvusuuntaan, jolloin vältetään karvan katkeilua, eikä sokeri tartu elävään ihosolukkoon, joten sokerointi on hellävarainen ja turvallinen karvanpoistomenelmä myös intiimialueelle. Sokeritahnaa käytetään ihonlämpöisenä, jolloin se ei myöskään polta ihoa. Sokeritahna on valmistettu 100% luonnon ainesosista, eikä sen valmistuksessa ole käytetty eläinkokeita. Käytämme sokeroinnissa Alexandria Professional® vartalosokereita.

Karva poistetaan kokonaan karvatupista, jolloin se pysyy poissa sen normaalin kasvukaaren verran. Tämä on yksilöllistä, mutta yleinen sokerointiväli on noin 4-6viikkoa. 

Sokeroinnilla saadaan karvan lisäksi poistettua myös kuollut ihosolukko, vaatteista tarttuneet väriaineet ja kemikaalit, jolloin ihosta tulee kirkkaampi ja terveemmän näköinen. Myös tatuoinnit kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko. Säännöllisesti tehtynä sokerointi heikentää ja hidastaa karvankasvua. Lopputuloksena silkinpehmeä ja karvaton iho, ilman jatkuvaa sheivaamista!

Sokerointiin tullessa karvan on hyvä olla noin 5mm pituista. Sokerilla saadaan poistettu myös 1mm pituista karvaa, mutta varsinkin ensimmäisessä sokeroinnissa karvan on hyvä olla pidempää, jotta saadaan sokerille ihanteellinen tarttuma pinta-ala karvaan. Sheivaamista on siis hyvä välttää parikin viikkoa ennen sokerointiin tuloa. 

Sokeroinnin jälkeen ensimmäinen vuorokausi tulisi välttää saunomista, hikoilua ja solariumia. Kasvojen sokeroinnissa myös meikkaamista tulisi välttää samana päivänä ja kainaloiden sokeroinnissa deodoranttia. Sokeroinnin jälkeen muistathan kuoria ja kosteuttaa ihoasi säännöllisesti estääksesi sisäänkasvavia karvoja. Voit myös ostaa meiltä kotiin kuorintahanskoja, joilla ihon kuorinta sujuu helposti ja nopeasti!

Sokeroinnilla saadaan poistettua karvaa lähes mistä vain, sääret, reidet, käsivarret, kainalot, bikiniraja, intiimialue, kasvot jne. Sokerointi sopii sekä miehille, että naisille!

Brasilialainen sokerointi

Brasilialaisessa sokeroinnissa poistetaan karvoitus genitaalialueelta. Peseydythän ennen sokerointiin tuloa, hoitolastan wcstä löytyy myös käsisuihku peseytymistä varten.  Kuukautiset eivät ole este brasialaiselle sokeroinnille, kunhan käytät tampoonia. Brasialaista sokerointia teemme vain naisille.

Kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytämme ranskalaista Yon-Kaa. Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitojen ja tuotteiden saralla. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan vaikuttavia hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.
 

Meiltä löytyy myös myynnistä Ekopharmaa, joka on suomalainen ammattikosmetiikkasarja. Kaikki Ekopharman tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa, eikä niiden valmistuksessa ole käytetty eläinkokeita. Tuotteille on myönnetty suomalainen FI- Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. Tuotteet eivät myöskään sisällä mineraaliöljyjä, sulfaatteja tai keinotekoisia hajusteita. Ekopharma löytyy myös vaihtoehtona kasvohoitoihin mikäli Yon-Kan tuoksumaailma tuntuu liian vahvalta.

Ekopharma on kehitetty suomalaiselle iholle, tuotteiden aktiiviaineet ovat kotimaisia marjoja ja kasviuutteita. Marjoilla on erinomaisia vaikutuksia ihon hoidossa; ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja sopivat myös herkkäihoisille. Sarjan kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho!

Millaisen kasvohoidon tarvitsen?

Le Grand Classique - Klassinen Kasvohoito - Jos et ole hetkeen käynyt kasvohoidossa, etkä oikein tiedä mitä ihosi tarvitse tai tarvitset kokonaisvaltaisen hoidon ihollesi, on klassinen kasvohoito hyvä valinta. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihotyyppisi mukaan ja iho hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kaksoiskuorinta (entsymaattinen ja happokuorinta), naamio, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvohieronta ja päivävoide. Hoidossa pääset tuoksumatkalle Yon-Kan aromaattiseen maailmaan. Eteeristenöljyjen tuoksumaailma vie sinut kohti tasapainoa ja harmoniaa. Hoitoa voidaan myös tarvittaessa muokata ihosi tarpeiden tai omien toiveidesi mukaisesti.

Spa Kasvohoito - Huutaako ihosi kosteutusta vai tahdotko vain rentouttavan hemmotteluhetken keskelle arkea? Tällöin Spa Kasvohoito on hyvä valinta. Hoidossa keskitytään rentoutumiseen ja se toteutetaan ihoa kostettavilla tuotteilla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, sekä kasvoille että käsille ja hieronnan, jossa käsitellään kasvot, päänahka, niska-hartiaseutu, decolteen alue ja kädet. Lopuksi sinulle valitaan vielä ihotyyppisi mukainen päivävoide ja kynsinauhoille levitetään kynsinauhaöljy. Hoidon lopuksi tarjoillaan lämmintä yrttiteetä. Hieronnan kesto noin 40min.

Ihonpuhdistus - Ihonpuhdistuksessa keskitytään ihon puhdistamiseen. Iho puhdistetaan mekaanisesti instrumentilla, jolla saadaan poistettua ihosta mustapäitä, miliumeja ja muita epäpuhtauksia. Mekaanisen puhdistuksen lisäksi hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja päivävoide. Ihonpuhdistuksen jälkeen seuraava vuorokausi on hyvä välttää meikkiä, saunomista, hikoilua ja ihon koskettelua. Ihonpuhdistuksessa olisi hyvä käydä pari kertaa vuodessa, ja tietysti tarpeen mukaan omasta ihosta riippuen. Ihonpuhdistus on myös hyvä ensimmäinen kasvohoito nuorelle, kun epäpuhtauksia alkaa ilmaantua. Hoidon aikana voidaan myös käydä läpi ihonhoitorutiinia, kuinka ihoa tulisi hoitaa, miksi ja millaisilla tuotteilla.

Jos taas kaipaat pelkästään rentouttavaa hetkeä, etkä niinkään ihonhoitoa, valikoimastamme löytyy myös Kasvo- ja päähieronta, jossa pääset rentoutumaan ja nauttimaan vain hieronnasta! Kasvo- ja päähieronnan voit yhdistää myös mihin tahansa muuhun hoitoon lisäpalveluksi!

Timanttihionta - Timanttihionnalla voidaan kirkastaa sameaa ihoa, häivyttää pigmenttiläiskiä ja arpia (esim. aknearvet), puhdistaa tukkeutunutta ihoa, tasoittaa ihon pintaa (esim. laajentuneet ihohuokoset, karhea iho) ja madaltaa pieniä juonteita. Hoito poistaa kuollutta ihosolukkoa ja parantaa ihon verenkiertoa. Hoidon tehon näkee jo ensimmäisen käsittelykerran jälkeen, mutta parhaimman tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 4 kerran sarjahoitoa, jolloin iho käsitellään viikon välein. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, timanttihionnan, naamion ja päivävoiteen. Voidaan toteuttaa myös vartalolle.
Hoito perustuu alipaineimuun ja timanttikärkeen, joka hioo ihoa. Hoito on kivuton.

Viikko hoidon jälkeen on vältettävä auringonottoa ja solariumia. Jos altistuminen UV-säteilylle tapahtuu, on iho suojattava aurinkovoiteella. Myös hikiliikuntaa ja saunomista on vältettävä hoitopäivänä. Jos sinulle on tehty kemialisia kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja, on odotettava kuukausi ennnen kuin timanttihionta voidaan toteuttaa. Timanttihiontaa ei myöskään suositella, mikäli sinulla on äskettäin ollut ihoon vaikuttava lääkitys (esim. akne- tai kortisonilääkitys). Aktiiviset tulehdukset iholla (esim. herpes, paljon tulehtuneita näppyjä) ovat myös este hoidolle.
Hoidon jälkeen iho on vastaanottavaisempi hoitotuotteille, kun kuollut ihosolukko on poistettu. Hoidon jälkeen voi esiintyä ohimenevää kireyden/nipistelyn tunnetta, muistathan käyttää kosteuttavia kotihoitotuotteita timanttihionnan jälkeen.

AHA-happokuorinta -  Happokuorinta on ihoa kirkastava, heleyttävä ja elvyttävä ”tuhkimohoito”. Se auttaa mm. akneen, aknearpiin, juonteisiin, ikääntyneeseen ihoon, pigmenttimuutoksiin, uv säteilyn aiheuttamiin vaurioihin (mm. valovanhentunut iho) ja ihon kuivuuteen ja sameuteen. Hoito on myös todellinen kirkastus kasvoille esimerkiksi ennen juhlia.

Kuorintoja löytyy 2 eri vahvuutta. Käytettävä happo valitaan hoidon yhteydessä ihon kunnon ja haluttujen vaikutusten perusteella. Miedompaa happoa voidaan käyttää myös herkälle ja atooppiselle iholle.

Happokuorinnat uudistavat ja kuorivat ihoa tehokkaasti ilman mekaanista hankausta. Parhaimpien tuloksien saamiseksi, etenkin aknen, arpien, pigmenttimuutosten ja ikääntyneen ihon hoidossa suosittelen hoitoa tehtäväksi sarjahoitona 3-6 kertaa 1-2viikon välein.

Hoitoa ei voida tehdä mikäli iho on rikki, hoidettavalla alueella on aktiivinen herpes, olet raskaana tai syöt roaccutan kuuria (hoidon lopettamisen jälkeen tulisi odottaa 6kk ennen happohoitoja). Mikäli olet äskettäin käynyt muissa ihoa syvästi kuorivissa hoidoissa, voidaan happikuorintoja tehdä 1,5-2kk päästä. Hoidon jälkeen iho tulisi suojata aurinkosuojavoiteella. Hoitopäivänä vältäthän aurinkoa, saunomista ja hikiliikuntaa. Myös kuorivia tuotteita ja karvojen poistoa hoiden jälkeen tulee välttää noin 2 viikkoa. Kesäisin suosittelen välttämään AHA kuorintahoitoja.

Hoidon jälkeen iho voi joskus punoittaa, olla kirjava, hilseillä, tulla pientä ärsytysnäppyä, kuivua ja olla aristava noin 1-2 viikon ajan. Kotihoidossa käytäthän kosteuttavia ja rauhoittavia tuotteita. Hilseileviä kohtia ei saa repiä.

Jos sinua mietityttää mikä kasvohoidoista olisi sopivin, voit olla yhteydessä puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla, niin mietitään yhdessä sinulle sopiva hoito!

YumiLashes ripsien kestotaivutus

YumiLashes on ripsien kestotaivutus, joka saa ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa ja irto osia!

YumiLashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsien kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YumiLashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

YumiLashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. YumiLashes - käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. YumiLashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Käsittely voidaan uusia kun kaikki ripset ovat uusiutuneet.

Ennen taivutusta: Tulethan hoitoon mielellään ilman silmämeikkiä. Piilolinssit on poistettava ennen hoitoa. Kestotaivutusta ei suositella raskaana oleville, johtuen siitä että kehon hormonitasojen muuttuessa emme voi taata taivutuksen lopputulosta.

Taivutuksen jälkeen: Taivutuksen jälkeen tulisi 1-2 vuorokautta välttää mm. ripsien kastelemista, saunomista ja ripsiväriä. Tämän jälkeen voit pestä ripsiä täysin normaalisti ja käyttää tarvittaessa ripsiväriä.
Taivutuksen jälkeen suositellaan käyttämään YumiLashesin keratiinimaskaraa kotihoitotuotteena. Maskara on väritön ja kosteuttaa ja ravitsee ripsiä. Voit ostaa maskaraa Nm Beautylta hintaa 37 euroa.

YumiLashes hoito sisältää ripsien kestotaivutuksen, kestovärjäyksen ja keratiinihoidon kosteuttamaan ja ravitsemaan ripsiä sekä silmänympärysihoa!


Ennen ja jälkeen kuvia YumiLashes kestotaivutuksesta löydät Nm Beautyn facebookista Nm Beauty tai instagramista nmbeautykuopio.

YumiBrows kulmakarvojen laminointi

YumiBrows kulmakarvojen laminointi on uusi menetelmä, jossa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Käsittely kestää 4-6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on kivuton tapa kaunistaa ja korostaa omia luonnollisia kulmakarvojaan vaihtoehtona kestopigmennoinnille ja microbladingille.

Menetelmä ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.
Kyse ei ole pelkästään muotoilusta ja värjäyksestä, vaan YumiBrows on todellinen kulmia hellivä syvähoito.

Ennen hoitoa ei suositella öljyjen käyttöä kulmiin muutamia viikkoja ennen käsitelyä. Öljyt voivat muodostaa karvan pinnalle kalvon, jolloin karvojen laminointiin käytetyt aineet eivät välttämättä pääse imeytymään kunnolla kalvon läpi. Lamiointia ei myöskään suositella jos olet raskaana. Elimistön hormonitasojen muuttuessa laminoinnin lopputulosta ei voida tällöin taata.

Hoidon jälkeen kulmakarvoja ei saa kastella 48 tuntiin. Tämän jälkeen kulmia voi meikata ja pestä normaalisti.

Kulmien laminointi voidaan uusia 8-12 viikon välein.

Brazilian Brows kulmakarvojen hennavärjäys

Brazilian Brows kulmavärit ovat kasvivärejä. Ne ovat kemikaalittomia ja sopivat herkällekkin iholle. Hennalla värjättyjen kulmakarvojen etuna on se, että ne kiinnittyvät ihoon karvojen väliin, mikä saa kulmakarvat näyttämään tuuheammilta. Hennalla voidaan luoda kulmakarvoille uudet muodot ja täyttää kulmakarvoissa olevat mahdolliset aukot. Hennaväri pysyy iholla 7-14 päivää ja karvoissa jopa 6 viikkoa. 

- Ei lyijyä
- Ei ammoniakkia
- Ei vetyperoksidia
- Ei fenyleenidiamiineja

Valittavissa kuusi eri värisävyä! Sävyt ovat intensiivisiä, luonnollisia ja melko tummia. Valikoimasta löytyy sekä kylmiä että lämpimiä värisävyjä.

Varsinkin talvisin kannattaa kulmakarvojen alla oleva iho kuoria kotona käsittelyä edeltävänä iltana, jotta väri tarttuu tasaisemmin ja kestää ihossa kauemmin. Käsittelyn jälkeen tulisi ainakin 24h välttää kulmien kastelua, meikkaamista ja rasvojen levittämistä kulmakarvojen alueelle, koska tänä aikana väri tekeytyy vielä iholle.

Microblading

Microblading on manuaalinen semipermanent make up-käsittely, jossa kynää muistuttavan microblading-instrumentin päähän liitetään terä ja sillä viedään ihoon pigmenttejä toivomasi mallin muotoiseksi. Microbladingilla korostetaan kasvojesi kehyksiä tekemällä luonnolliset, sinulle sopivat kulmakarvat. Microbladingin kesto on mm. ihotyypistä, elintavoista, aineenvaihdunnasta ja myös iästä riippuen 6-12 kuukautta.

Tietoa väreistä

Käytän Anna Spiewak - The Finest Colors pigmenttejä, joista valittavana on 5 upeaa väriä: Black-, Mocca-, Coconut-, Truffle-, ja Nougat Brown. Värejä voi käyttää sellaisenaan tai yhdistämällä keskenään saaden jokaiselle asiakkaalle toivotun värin, joka kestää. Pigmentin pysyvyys on erittäin hyvä ja ikäviä, ei toivottuja värimuutoksia ei ole.


The Finest Colors "Emotion Line" pigmentit täyttävät ResAP(2008)1 vaatimukset. Ne eivät sisällä rautaoksideja, ei
kiellettyjä raskasmetalleja, vaarallisia AZO-väriaineita, PAH-yhdisteitä.

Shellac-kestolakkaus

Aito ja alkuperäinen! Markkinoiden ensimmäinen hybridilakka (geelilakkaus), jolla saat 2-3 viikkoa kestävän lakkauksen!

SHELLAC™ on ammattilaisen tekemä kestolakkaus, joka kestää kauniin kiiltävänä 14+ päivää, sekä on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli. Shellac-lakkaus huolletaan poistamalla vanha lakkaus ja tekemällä uusi tilalle.

SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata lainkaan. Lakkaus levitetään suoraan puhdistetulle kynnelle, kuivatetaan UV-valon avulla ja poistetaan hellävaraisesti liuottamalla vain viidessä minuutissa. SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnet eivät ohene eivätkä vaurioidu vaan säilyttävät koko luonnollisen kauneutensa.

SHELLAC™on hypoallergeeninen, eikä se sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia.

Kynsipalvelun ottaessa sitouduthan kotihoitoon! Oikein hoidetuilla kynsillä on aina viikon takuu.


Rakennekynnet

Rakennekynnet ovat geelillä rakennetut kynnet, joissa on lisätty pituutta. Se ei tarkoita että rakennekynsien tulisi aina olla todella pitkät, vaan rakennekynsiä voidaan tehdä myös maltillisia ja luonnollisen näköisiä. Rakennan rakennekynnet aina muoteilla, jotta saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos. 

Rakennekynnet rakennan CND PlexiGelillä tai Light Elegancen laadukkailla geeleillä. Olen käynyt laadukkaan kynsiteknikon koulutuksen, ja jatkokouluttaudun jatkuvasti, jotta olisin mahdollisimman ammattitaitoinen. Teen töitä luonnonkynnen ehdoilla, ja haluankin erikoistua luonnonkynnen hoitoon ja rakennekynsien tekoon niin, että kynsiyksikkö voi mahdollisimman hyvin. 

Mikäli mietit voidaanko sinulle tehdä jokin kynsipalvelu, ole yhteydessä esim. instagramissa @kynsisonja, niin katsotaan tilanne! Rakennekynnet huolletaan 3-4 viikon välein. Kynsipalvelun ottaessa sitouduthan kotihoitoon! Oikein hoidetuilla kynsillä on aina viikon takuu.

Luonnonkynnen vahvistus

Luonnonkynnen vahvistus on sinulle, joka tahdot kestävät ja kauniit kynnet, mutta sinulla on esimerkiksi kova tai todella hauras kynsi jossa geelilakka ei tunnu kestävän, tai haluat korjata kynnen muotoa. Luonnonkynnen vahvistus on kuin rakennekynsi mutta ilman rakennettua pituutta, joten sillä saa korjattua kynnen profiilia ja ulkonäköä, sekä se kestää kulutusta paremmin kuin geelilakka. Luonnonkynnen vahvistuksissa käytän uutta CND PlexiGel -tuotetta. Luonnonkynnen vahvistus huolletaan 3-4 viikon välein. Kynsipalvelun ottaessa sitouduthan kotihoitoon! Oikein hoidetuilla kynsillä on aina viikon takuu. 

YUMI™ Feet

YUMI™ Feet -jalkahoito on kovettumahoito, jonka pääasiallisena tarkoituksena on poistaa kovettumia jaloista, tähän tarkoitukseen erityisesti suunnitellun hoitoprotokollan mukaisesti. "De Si Jolis Pieds" eli "Kauniit jalat" -kovettumahoito poistaa kovettumia jaloista vain 15 minuutissa. Välittömiä tuloksia tuottava kumouksellinen tuote on kehitetty ja valmistettu 100-prosenttisesti Ranskassa, ja se täyttää tiukat laatuvaatimukset. Kerran hoitoa kokeiltuasi ihastut varmasti ja palaat YUMI™ Feet-hoitoon aina uudelleen. YUMI™ Feet -jalkahoidossa jalkoja ei ole tarpeen kylvettää, sillä kovettumien poistamiseen ei tarvita ihoa pehmittävää jalkakylpyä. Tämän vuoksi jalkakylpy ei kuulu YUMI™ Feet -jalkahoitoon. YUMI™ Feet -kovettumahoito sopii erityisen hyvin kovettumien poistoon, kuiville kantapäille, känsille ja pykimille. YUMI™ Feet -kovettumahoitoon voit liittää myös Shellac-lakkauksen. 

Kosmetologin tekemä kovettumahoito pehmittää ja poistaa kovettumat ja luo pohjan helpommalle jalkojen kotihoidolle. Paksun kuivan sarveistuneen kerrostuman poistaminen helpottaa jalkavoiteiden imeytymistä ja saa näin jalat pysymään pidempään pehmeinä ja ihon kosteutettuna. Kosmetologi levittää aina hoidon päätteeksi jalkoihin erittäin paksun ja kosteuttavan, nimenomaan jalkojen iholle tarkoitetun voiteen. Mikään hoito ei kuitenkaan kosteuta jalkojen ihoa pysyvästi, sillä se on valitettavasti mahdotonta. Jalkoja tulisikin siksi hoitaa päivittäin jalkavoiteella, mikäli ihon toivotaan säilyvän pehmeänä pysyvästi.

Hoitoa ei voi tehdä rikkinäiselle tai ärtyneelle iholle, diabeetikoiden tulee konsultoida lääkäriä. 

Polynesian Unelma-Vartalohoito

Rentouttava Polynesian Unelma -vartalohoito tarjoaa tauon arjen kiireeseen ja tuo tuulahduksen Tahitin eksoottisia tuoksuja!

​Tämä todellinen hemmotteluhoito sisältää trooppisen kuorinta-aineen, jonka vaikuttavina aineina ovat merisuola, kookoksen kuorijauhe sekä aito Bora Boran valkoinen rantahiekka, pitkän rentouttavan hieronnan sekä ravitsevan ja ihoa kaunistavan helmiäishohtoisen vartalovoiteen. Hoitoon kuuluu myös ihoa ravitseva Vanilja & Monoï vartalokääre. Vartalohoidon jälkeen ihosi on pehmeä ja ravittu sekä mieli ja keho täydellisesti rentoutunut.