Kynnet

Shellac-kestolakkaus

Aito ja alkuperäinen! Markkinoiden ensimmäinen hybridilakka (geelilakkaus), jolla saat 2-3 viikkoa kestävän lakkauksen!

SHELLAC™ on ammattilaisen tekemä kestolakkaus, joka kestää kauniin kiiltävänä 14+ päivää, sekä on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli. Shellac-lakkaus huolletaan poistamalla vanha lakkaus ja tekemällä uusi tilalle.

SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata lainkaan. Lakkaus levitetään suoraan puhdistetulle kynnelle, kuivatetaan UV-valon avulla ja poistetaan hellävaraisesti liuottamalla vain viidessä minuutissa. SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnet eivät ohene eivätkä vaurioidu vaan säilyttävät koko luonnollisen kauneutensa.

SHELLAC™on hypoallergeeninen, eikä se sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia.


Rakennekynnet

Rakennekynnet ovat geelillä rakennetut kynnet, joissa on lisätty pituutta. Se ei tarkoita että rakennekynsien tulisi aina olla todella pitkät, vaan rakennekynsiä voidaan tehdä myös maltillisia ja luonnollisen näköisiä. Rakennan rakennekynnet aina muoteilla, jotta saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos.

Rakennekynnet rakennan CND PlexiGelillä tai Lovenessin laadukkailla geeleillä. Olen käynyt laadukkaan kynsiteknikon koulutuksen, ja jatkokouluttaudun jatkuvasti, jotta olisin mahdollisimman ammattitaitoinen. Teen töitä luonnonkynnen ehdoilla, ja haluankin erikoistua luonnonkynnen hoitoon ja rakennekynsien tekoon niin, että kynsiyksikkö voi mahdollisimman hyvin.

Mikäli mietit voidaanko sinulle tehdä jokin kynsipalvelu, ole yhteydessä esim. Instagramissa @kynsisonja, niin katsotaan tilanne! Rakennekynnet huolletaan 3-4 viikon välein.

Luonnonkynnen vahvistus

Luonnonkynnen vahvistus on sinulle, joka tahdot kestävät ja kauniit kynnet, mutta sinulla on esimerkiksi kova tai todella hauras kynsi jossa geelilakka ei tunnu kestävän, tai haluat korjata kynnen muotoa. Luonnonkynnen vahvistus on kuin rakennekynsi mutta ilman rakennettua pituutta, joten sillä saa korjattua kynnen profiilia ja ulkonäköä, sekä se kestää kulutusta paremmin kuin geelilakka. Luonnonkynnen vahvistuksissa käytän uutta CND PlexiGel -tuotetta. Luonnonkynnen vahvistus huolletaan 3-4 viikon välein. 

Kynsipalvelun ottaessa sitouduthan kotihoitoon! Oikein hoidetuilla kynsillä on aina viikon takuu.